Daca nu se va merge pe un candidat comun, Tariceanu nu exclude ruperea Aliantei PSD-ALDE!

15 iulie 2019 06:390 comments

Pentru ca isi doreste un presedinte adevarat la Cotroceni, domnul Tariceanu crede ca e momentul ca Alianta sa-si sincronizeze eforturile si sa dea un candidat comun.Domnia sa afirma ca l-ar surclasa pe Iohannis intr-o confruntare directa in turul doi!

„Absolut. Da, acest lucru vi-l spun fără doar şi poate (întrebat dacă va candida la prezidenţiale – n.r.). Împreună cu colegii mei am analizat acest lucru, dar această candidatură ar fi mult mai util să aibă o susţinere cât mai largă, adică să fie din partea PSD-ALDE şi poate mult mai mult. Am văzut că există dorinţă din partea parterilor noştri de a avea o candidatură cât mai puternică şi cred că o candidatură comună. Dacă nu vom reuşi să avem un candidat comun cu PSD, sigur după 22 iulie vom configura o alianţă care să aibă şanse. Da, voi vedea dacă putem găsi o altă formulă de alianţă care să ne crească şansele. Poate să însemne Pro România, da”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, duminică seară, la Antena 3.

„Convingerea mea este că dacă vom merge cu mai mulţi candidaţi, atunci riscurile legate de a nu ajunge în turul doi sunt foarte mari şi candidaturile separate, dacă le vom hotărî aşa pot să aducă în campanie o anumită stare de tensiune. Nu cred că va ieşi mai întărită coaliţia din alegerile prezidenţiale”, a completat Tăriceanu.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com