Deputatul Clement Negruţ: Cineva din PDL Alba ne acuza că suntem oportunişti şi fripturişti pe noi cei din echipa Udrea

31 martie 2013 12:460 comments

Nu doar rănile rămân după alegerea pentru şefia PDL-ului, ci şi acuzele.
În cadrul unei conferinţe de presă, deputatul Clement Negruţ a declarat: „Am fost în echipa Elenei Udrea, am văzut ceea ce s-a întâmplat la convenţia naţională, eu asistând la toată procedura electorală din partea echipei Udrea. Convenţia PDL din 23 martie 2013 va rămâne în istoria PDL-ului care a generat atât de mult rău la finalul convenţiei. Din nefericire vă spun că planează suspiciunea de fraudă, şi vă spune acest lucru cineva care a participat la redactarea proceselor verbale privind rezultatul. Am văzut câteva nereguli la alegeri…
Am vorbit cu Elena Udrea şi suntem convinşi că nu e bine să continuăm radicalizarea luptei în interiorul partidului. Dar rămânem să vedem cum decurg alegerile pentru Biroul Permanent Naţional.
Ne aşteaptă competiţii electorale foarte importante: alegerile europarlamentare.
Aş spune o glumă cu fumul de la alegerea Papei. La noi la PDL nu a fost doar fum, la noi s-a aprins hornul!… dar au venit pompierii şi au stins focul.
În acest moment trebuie să fim uniţi împotriva USL-ului, lupta noastră este în afara partidului, este împotriva USL-ului.
Eu vă mai spun ceva: nu s-a impus nici o restricţie privind candidaturile care vor avea loc sâmbătă, 6 aprilie, (pentru alegerea BPN-ului).
M-a mai deranjat ceva: s-a vorbit printre colegii din Alba că suntem oportunişti, fripturişti şi frustraţi cei care am făcut parte din echipa Elenei Udrea. De aia sunt încă la masa asta (n.a. a PDL-ului) pentru că toate cele 3 moţiuni au vorbit de meritocraţie, de valoare, de alegeri corecte.
Eu sper să se închidă toate discuţiile, pentru că rana încă există. Am pus bandaje peste rană, dar acum să vină doctorul să repare…”.

La acuzele deputatului Negruţ senatorul Alexandru Pereş a dat o replică uşoară, diplomatică: „Aceeaşi acuzaţie de fraudă a adus-o dl deputat Negruţ şi la Convenţia Judeţeană din 2011. Eu îl cunosc, e un om care nu aduce poveşti în discuţii. Probabil au fost mici nereguli, mici imperfecţiuni…
Eu am organizat alegerile judeţene: am vrut urne transparente şi să se voteze în cabine.
E drept că nu trebuiau să fie acele huiduieli în momentul în care echipa Udrea a depus contestaţie”.

Deputatul Negruţ a acuzat mai multe nereguli la alegerile pentru şefia PDL, dar nu a dat detalii: „Durere mai mare ca mine faţă de ce s-a întâmplat acolo (n.a. la convenţia naţională pentru alegerea preşedintelui PDL) nu ştiu dacă are cineva… Au fost prezenţi oameni care nu au treabă cu partidul, şi vă dau un nume: Zlotea (Marian Zlotea, fostul şef de la ANSVSA).
În campania pentru şefia PDL am fost bolnav şi nu am putut fi prezent la prezentarea moţiunii Udrea la Alba Iulia. Acolo spunea un coleg de al meu că ne leagă DNA-ul dacă nu votăm cu Blaga!”
Peres si Negrut

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com