DEPUTATUL NEGRUŢ CREDE CĂ: Primarul PDL din Şpring va candida pentru PDL

25 martie 2012 12:072 comments

Clement Negruţ a anunţat că a avut loc prima şedinţă a Biroului Permanent de colegiu (BPC) în zona sa electorală: Blaj-Sebeş.
„Am discutat împreună cu toţi primarii în funcţie din Colegiul 2 Blaj-Sebeş şi cu candidaţii unde nu avem primar. Am stabilit paşii şi strategia de campanie şi precampanie pe colegiul unde eu sunt deputat, împreună cu toţi primarii în funcţie, a… cu o mică rezervă, dl. primar Rotaru de la Blaj, care a avut manifestările legate de Ziua Mierii. Am avut o discuţie de dimineaţă. O să-i prezint şi dânsului ce am discutat acolo. Vreau să elimin prin asta orice speculaţie că cineva nu ar veni sau nu ar participa la acţiuni. Eu consider că sunt lângă nişte oameni serioşi şi atâta timp cât sunt alături de mine şi alături de colegii din Colegiul Sebeş-Blaj nu mai putem discuta despre altceva. E normal ca colegii noştri să se uite în grădina noastră, pentru că avem primari destoinici, care şi-au făcut foarte bine, şi-au realizat proiectele în această perioadă şi îşi doresc să-i aducă într-o altă construcţie. Am 12 primari. Nu avem primăria de la Bucerdea Grânoasă, Roşia de Secaş şi Cut”.
Negruţ a mai spus că „strategia noastră este comună, iar rezultatele vrem să fie maximizate, cel puţin recâştigarea primăriilor pe care le avem, precum şi majoritatea în Consiliul Judeţean, preşedinte de Consiliul Judeţean. Asta este concluzia pe care am tras-o în urma aceastei şedinţe a Biroului Permanent de Colegiu”.
Deputatul Negruţ a subliniat faptul că primarul Blajului nu a participat la şedinţa BPC din cauze obiective: Târgul Mierii. „Această şedinţă a Colegiului am programat-o de aproape o lună şi jumătate şi am amânat-o de două ori. Vreau să vă mai spun ceva: eu particip indiferent cine, unde şi când, acolo unde vreau eu să particip şi unde pot să particip. Nu mă interesează că unii spun că „nu te cheamă, nu te invită”.
Deputatul Negruţ a afirmat că primarul PDL de la Şpring a promis că va candida din partea … PDL-ului. Primarul Daniel Rusu de la Şpring a fost prezent la şedinţa BPC 2, unde deţine funcţia de secretar general.
În ultimele săptămâni, şeful liberalilor din Alba a anunţat că primarul Rusu va candida din partea… PNL.
l Iulian Brok

2 Comments

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com