Deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu trimis să facă lobby pentru alocarea sumelor necesare lucrărilor la bazinul olimpic din Alba Iulia.

7 mai 2013 14:140 comments

roman 358Purtătorul de cuvânt al PNL Alba, Florin Roman, l-a rugat pe preşedintele filialei locale a PSD, Ioan Dîrzu, să facă lobby la vice-premierul Liviu Dragnea pentru alocarea sunelor necesare lucrărilor la bazinul olimpic din Alba Iulia. Reabilitarea bazinului a demarat pe vremea ministeriatului Elenei Udrea, iar în momentul de faţă lucrările sunt finalizate în proporţie de 85%. Practic pentru finalizarea tuturor lucrărilor mai sunt necesare aproximativ 3,7 milioane de lei.
Compania Naţională de Investiţii, cea care gestionează lucrările de la bazin, a anunţat autorităţile locale şi judeţene că pentru acest an nu sunt prevăzute alocări bugetare pentru bazinul din Alba Iulia, asta în condiţiile în care stadiul lucrărilor este destul de avansat. Practic bazinul ar putea fi finalizat în câteva luni în cazul în care Ministerul Dezvoltării ar aloca banii necesari.
Dacă totuşi Liviu Dragnea nu va fi impresionat de cererea colegului său Dîrzu şi banii nu vor veni de la minister există şi varianta asocierii Primăriei Alba Iulia şi a Consiliului Judeţean Alba pentru acoperirea sumei de 3,7 milioane lei necesare pentru terminarea lucrărilor.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com