Dirzu catre Ioan Lazar:Adio, dar raman cu tine!

13 septembrie 2019 15:300 comments

Chiar daca  in ultimii doi ani, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a criticat sistematic deficientele de colaborare PSD-ALDE, la nivelul judetului nostru, președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, nu consideră că alianța a avut mari probleme de conlucrare până acum.

Se pare că Dîrzu a trecut cu vederea peste declarațiile lui Lazăr, precum: ”Să ne ferească Dumnezeu să ajungă PSD Alba la putere” sau că alianța merge ”foarte, foarte prost” și își dorește o colaborare serioasă și constructivă.

Mai mult, Dîrzu își imaginează o coaliție PSD-ALDE la nivel județean, care să funcționeze ca un ”tot unitar”, în condițiile în care la sfârșitul lunii august Ioan Lazăr solicita demisia inspectoarei Marcela Daramus din cauza modului în care ISJ Alba a gestionat cazul elevei eliminate de la Bacalaureat.

La nivel local, ”colaborarea” dintre PSD și ALDE s-a văzut cel mai bine în momentul în care Bogdan Lazăr a candidat pentru alegerea noului viceprimar la Alba Iulia, iar consilierii locali PSD au preferat să își anuleze voturile decât să i le ofere acestuia.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă susținută la sediul partidului, joi, 12 septembrie, Ioan Dîrzu a declarat că prim-ministrul Viorica Dăncilă, alături de echipa de guvernare țin la alianța cu ALDE și vor să o ducă mai departe.

Reamintim că ALDE a ieșit de la guvernare la sfârșitul lunii august, după un vot în interiorul partidului.Parerea noastra e ca ar fi cel putin ciudat ca aceasta alianta locala sa functioneze mai bine acum, dupa destramarea celei centrale, dar politica e plina de imprevizibil!

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com