Două firme vor să conteste decizia de interzicere a magazinelor de vise

9 decembrie 2010 00:000 comments

Deşi a trecut puţin timp de când CL din Alba Iulia a interzis comercializarea, depozitarea şi distribuirea plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice şi etnobotanice, reacţiile nu au întârziat să apară.
Consilierul local liberal Gabriel Pleşa a precizat, în cadrul conferinţei de presă a PNL Alba, că are informaţii că două firme vor să conteste hotărârea luată de CL Alba Iulia privind interzicerea „magazinelor de vise” în oraşul reşedinţă de judeţ. Trebuie precizat că proiectul privind interzicerea „magazinelor de vise” a fost luat la iniţiativa grupului consilierilor locali liberali, în ultima şedinţă a CL, fiind salutată de majoritatea consilierilor locali.
„Am date conform cărora două societăţi ce comercializează respectivele produse (plante etnobotanice) vor să conteste hotărârea CL Alba Iulia de interzicere a comercializării, depozitării şi distribuirii plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice şi etnobotanice. Comercializarea acestor produse ar putea duce la producerea unor drame, mai ales în rândul tinerilor”, a declarat consilierul local PNL, Gabriel Pleşa.
În cadrul conferinţei de presă a PNL Alba, Gabriel Pleşa a lansat o invitaţie tuturor celor care pot ajuta în câştigarea luptei pentru interzicerea comercializării plantelor etnobotanice. Pleşa a precizat că imediat după ce CL a interzis „magazinele de vise” în Alba Iulia, a primit multe telefoane de la diferite persoane care i-au mulţumit pentru această iniţiativă. „Lumea este alături de noi şi adresăm un apel tuturor care vor să ne sprijine în demersul privind interzicerea comercializării plantelor etnobotanice. Sper să câştigăm această luptă”, a declarat consilierul local liberal Gabriel Pleşa. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com