FAPTUL DIVERS

7 decembrie 2021 09:330 comments

CLOTILDA SE RAZBUNA PE CLUBURILE DE FITE!

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, luni, că multe dintre localurile din Parcul Herăstrău nu au autorizaţii de funcţionare pentru activităţi de alimentaţie publică, “topul contravenţiilor” fiind condus de Clubul Nuba. Armand anunţă că activitatea a opt localuri a fost suspendată până la obţinerea documentelor necesare, scrie Economedia.ro.Daca vor sa se distreze, tinerii se pot distra fugaringd sobolani printre gunoaiele din sectorul patronat de Clotilde!

GOTIU SE DA VAR CU GRETA THUNBERG

Fostul senator USR Mihai Goţiu, cunoscut activist de mediu, l-a acuzat pe ministrul Mediului, Tanczos Barna, că “fie n-are curaj să-i tragă la răspundere pe responsabili, fie e mână în mână” cu ei de faptul că România a fost trimisă în judecată în faţa Curţii de Justiţia a Uniunii Europene (CJUE), pentru ”nerespectarea normelor UE privind combaterea poluării industriale şi neîndeplinirea obligaţiei de a adopta un program de control al poluării atmosferice”, scrie Epochtimes-romania.com.Calmeaza-te, Mishule! Ia-ti mai bine o bere la 5 litri si consum-o linistit.

CITU MIZEAZA PE VOTUL  MINORILOR

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, susţine că o modificare a Constituţiei, în sensul ca vârsta minimă admisă a celor care votează să fie de 16 ani, ar fi „un lucru bun”Sigur ca e bun.Minorii l-ar vota doar pentru ca are o sapca hoata si stie sa zica “big time”

DAN BARNA SE PUNE RAU CU PRIMARII

NICI MAI MULT , NICI MAI PUTIN, EL VREA SA-I LASE FARA PENSII SPECIALE: ”Aflu că zilele astea conducerea PSD le spune primarilor că răii de la USR au negociat PNRR în așa fel încât aleșii locali nu mai pot beneficia de pensii speciale.Primarilor, viceprimarilor, șefilor de consilii județene pesediști, și de orice altă culoare, le spun așa: nu USR și nici PNRR nu reprezintă motivul pentru care voi nu ar trebui să primiți pensii speciale. Motivul pentru care nu trebuie să existe pensiile astea e că ele sunt injuste și sunt o sfidare la adresa oamenilor acestei țări.”Va dati seama cat au sa-l sprijine primarii la urmatoarele alegeri?

IN CHINA, PANA SI VREMEA ASCULTA DE PARTID!

Un studiu al Universității Beijing a arătat că autoritățile din China au utilizat tehnologii de modificare a vremii pentru a reduce poluarea și pentru a avea cer senin pe 1 iulie, cu ocazia Centenarului Partidului Comunist, relatează The Guardian. Cum bine zice poetul:Partidul eu il sustin/Cu soare si cer senin/ Si capitalistul are/Lapovita si ninsoare!

PUTIN DA TARCOALE UCRAINEI

NATO evaluează ca posibil scenariul unei intervenții armate a Rusiei în Ucraina, iar această variantă este „preocupantă”, spune secretarul general-adjunct al NATO, Mircea Geoană, care în același timp transmite Moscovei un avertisment fără echivoc: costul va fi foarte sever, dar nu neapărat militar. NATO este pregătită pentru orice eventualitate, dar înainte de toate, lansează către Federația Rusă apelul de a reveni la masa dialogului, a subliniat Mircea Geoană,  într-un interviu la Digi24.”Mihaela, dragostea mea, stai linistit ca-I bumbacim noi pe rusi “ ar mai fi spus Geoana, dar deja emisiunea se incheiase si microfoanele erau oprite!

DACA NU NE POT OFERI PAINE, ALESII NE OFERA CIRC!

Circ în Parlament, unde deputații și senatorii s-au reunit într-o ședință de plen dedicată aniversării Constituției. Înainte de ședință, cei de la AUR au pus în fața plenului mai multe ghete pe care au scris numele politicienilor și în care au băgat nuiele. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a luat-o pe cea cu numele său. La discursurile din plen, Diana Șoșoacă și-a pus o botniță și a strigat „Trăiască România liberă”.Gurile rele spun ca ar fi fost vorba de botnita pe care i-a recomandat-o nutritionistul!

IN CURAND, PSD VA SARI DE 110% IN SONDAJE!

PSD crește la 40%, potrivit unui sondaj realizat de Avangarde în luna noiembrie, la comanda social democraților. PNL scade la 17%, AUR ajunge la 15%, iar USR pierde două procente și ajunge la 11%. Peste 80% dintre români consideră că România merge într-o direcție greșită.Drumul cel mai scurt spre prapastie!

HABARN-AM-ISTUL DIGITALIZARII INCA MAI CAUTA CARTEA PE CARE ZICE CA A SCRIS-O!

Florin Roman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, și-a trecut în CV lucrarea „Teoria sistemelor informaţionale”, însă nu poate fi găsită nici la editură, nici la Biblioteca Naţională. Acesta a declarat că el n-a ajuns „ministru la beletristică și nu e cel mai important lucru”. Totodată, el a afirmat că este un avantaj că nu are „legătură cu acel domeniu”Avantaj pentru cine? Pentru smecherii care vor toca ministerul de bani fraierind-ul pe Roman ca vilele pe care si le fac sunt sisteme informatice necesare digitalizarii!

VIATA NU MAI E FRUMOASA/ PARLAMENTUL NU MA LASA/ SA TIN PORCI PE LANGA CASA!

Legea porcului, în formatul deja validat de Senatul României, le va interzice țăranilor să crească mai mult de cinci animale în gospodărie. Al șaselea devine ilegal și aduce minimum 5.000 de lei amendă. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că ar trebui lăsați să crească câte animale vor, potrivit unui reportaj Digi24. Legea va merge la vot în Camera Deputaților, care este for decizional. Cine are mai mult de cinci porci sa-i trimita in Parlament!

BUCURIE PENTRU FEMINISTELE DIN GERMANIA!

Noul guvern german, ce urmează să-şi preia funcţiile miercuri, va număra pentru prima dată tot atâtea femei câţi bărbaţi şi acestea vor ocupa posturi-cheie, precum cel de Interne sau al Apărării, a anunţat luni viitorul cancelar federal Olaf Scholz, informează AFP.
Lasa ca nici noi nu stam rau! Cum, necum, avem si noi o femeiie in guvern si foarte multi fatalai!

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com