FAPTUL DIVERS

27 decembrie 2021 10:051 comment

RAPITA DE EXTRATERESTRII?

O adolescentă de 13 ani din judeţul Bacău, care a dispărut de acasă chiar în ziua de Crăciun, a fost găsită, duminică, de jandarmi, într-o zonă împădurită, scrie Ziarul de Bacău. Fata era în stare de șoc și nu a putut spune cum a ajuns acolo.Cu aplicatia Uber, probabil…

VOM TRAI CU CORONAVIRUSUL IN BUNA PACE!

Șeful echipei de combatere a pandemiei de la Casa Albă, doctorul Anthony Fauci, este convins că noul coronavirus nu va fi niciodată eradicat și a avertizat că numărul cazurilor noi de infectare cu COVID-19 va continua să crească în lume, din cauza tulpinei Omicron, scriu ziarele!Val dupa val, ne indepartam de mal!

INTELEPTUL PROMITE SI PROSTUL TRAGE NADEJDIE!

PSD şi PNL nu îşi respectă promisiunile electorale avansate cetăţenilor, a acuzat liderul USR, Dacian Cioloş, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute alături de Anca Dragu.Bine ca USR si-a respectat promisiunile electorale cat a fost la guvernare!…

DE CRACIUN A NINS CU APA!

Ploile torențiale din ultimele ore au afectat localităţi din judeţele Alba, Bihor, Hunedoara, Mureş şi Tulcea, potrivit bilanţului transmis de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, duminică după-amiază, citat de News.ro. În acest timp, hidrologii au prelungit codurile de inundați pentru râurile Crișul Alb și Crișul Negru, în total, 7 județe fiind vizate de avertizare. Copiii sunt dezamagiti! Ei asteptau zapada!

FEMEILE AFGANE OBLIGATE SA STEA PE LANGA CASA!

Talibanii au anunţat duminică faptul că femeile care vor să călătorească la o distanţă mai lungă este necesar să fie însoţite de către un bărbat din familie şi le cer şoferilor să nu primească în vehicul femei care nu poartă burka! In schimb, la cratita n-au nevoie nici de burka, nici de insotitor!

CITU E BATAUS INCASATOR!

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a transmis, vineri seară, un mesaj de Crăciun în care a afirmat că 2021 a fost un an cu multe provocări, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. ”Cred că e important să fim toţi mai toleranţi”, afirmă Cîţu în Ajunul Crăciunului. Liderul liberal a citat din filosofia de viaţă a lui Rocky Balboa: ”Viaţa nu este despre cât de tare poţi lovi, ci despre cât de mult poţi încasa şi să mergi mai departe”.Citu e un fel de Hopa Mitica, nu se sparge, nu se strica si-n picioare se ridica!

FORMATI COADA, ROMANI! S-A BAGAT CULTURA!

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a spus că, pentru prima dată, bugetul alocat pentru 2022 Culturii reprezintă 0,1% din Produsul Intern Brut, fiind cu 45% mai mare decât cel pentru anul curent.Nu-i rau! Vom fi cu 45% mai culti!

CAT DUREAZA O SCANTEIE/DEVII DIN BARBAT FEMEIE!

În conformitate cu noile reguli înscrise în Codul Civil al Elveţiei, orice persoană cu vârsta de peste 16 ani care nu este sub tutelă legală îşi va putea modifica sexul şi numele prin autodeclarare la oficiul stării civile. Persoanele mai tinere şi cele aflate sub protecţia adulţilor vor avea nevoie de acordul tutorelui.Mare pleasca pe capul lor!  In rest le aveaupe toate!

PUTIN MERGE PE MANA GENERALILOR!

Vladimir Putin nu a precizat cum va reacționa Rusia dacă garanțiile de securitate pe care le-a cerut din partea NATO și Occidentului vor fi respinse, însă a a spus că „răspunsul va depinde de propunerile pe care mi le prezintă experții noștri militari”.Din pacate, cam banuim ce propuneri pot face generalii! Niciodata sa nu intrebi un frizer daca e , sau nu, cazul sa te tunzi!

USR NU VREA CA ROMANIA SA AIBA BUGET!

USR a depus, vineri, la Secretariatul General al Camerei Deputaţilor, sesizarea de neconstituţionalitate a Legii bugetului de stat pe 2022, pentru a o înainta Curţii Constituţionale.O sa avem buget prin aprilie mai, ca in vremea cand erau ei la guvernare!

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com