FAPTUL DIVERS

30 decembrie 2021 09:270 comments

LITRUL DE BENZINA VA COSTA MAI MULT DECAT LITRUL DE TUICA!

Guvernul PSD-PNL anunță că va “ajusta” accizele la carburanți începând cu 1 ianuarie 2022, astfel că prețul acestora, deja uriaș din cauza situației existente la nivel mondial, va crește și mai mult. Veștile nu se opresc aici, specialiștii estimând că sunt șanse mari ca, pe parcursul anului viitor, prețul carburanților să ajungă la 7 lei/litru, scrie Ziaristii.com.Masuri menite sa stimuleze mersul pe jos!

PENTRU SEFUL DIPLOMATIEI EUROPENE PACEA ESTE INACCEPTABILA!

Șeful diplomației UE, Josep Borrell, a catalogat condițiile Rusiei privind garanțiile de securitate drept „inacceptabile”, într-un interviu pentru ziarul Welt.Cererile privind garanțiile de securitate și încetarea extinderii UE și NATO spre est reprezintă o agendă pur rusească, cu condiții complet inacceptabile, în special în ceea ce privește Ucraina”, a afirmat Borrell.Faptul ca rusii au pretentia sa isi apere granitele este o obraznicie de netolerat!

CIUCA ZICE CA S-AR SACRIFICA PENTRU TARA, DAR CU ALTA OCAZIE…

Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri că aceia care sunt tentaţi să vadă în politicieni etaloane ale responsabilităţilor scăzute sau neasumate au în destinul lui I. G. Duca dovada sacrificiului suprem pe care un om politic şi l-a asumat şi care a luptat împotriva extremismului, pentru păstrarea legăturilor cu puterile occidentale, pentru democraţie şi pentru bunăstare economică.Sa fie si Ciuca francmason? Sa evite Ciuca Gara Sinaia? (locul unde a fost asasinat Duca pe 29 decembrie 1933)

 

AVEM PARLAMENTARI PLIMBARETI

Cheltuielile cu deplasările deputaților și senatorilor au fost de peste 2,8 milioane de lei numai pentru transportul aerian intern, și nu pentru tot anul care se termină în câteva zile, conform contractelor publice. La acestea se adaugă biletele gratis de tren și contravaloarea combustibilului pentru drumurile uzuale în țară, dar și cheltuielile pentru zborurile și cazările externe.Romanii ar scapa mai ieftin daca i-ar trimite la origine pe plimbareti!

OLE, OLE, OLE, OLE-BELARUSUL NU MAI E!

Alexandr Lukașenko, președintele republicii ex-sovietice Belarus în funcție încă din 1994, a dat publicității proiectul de modificare a Constituției astfel încât să-și poată păstra postul încă 14 ani, până în 2035. Lukașenko este deja perceput de multă vreme ca un dictator. Anul trecut a pierdut alegerile prezidențiale, dar a falsificat rezultatele și apoi a reprimat opoziția și sutele de mii de protestatari. Apoi a încheiat cu Putin niște acorduri despre care experții spun că reprezintă o anexare de facto a țării la Rusia, scrie Ziaristii.com.Usor, usor, se reface URSS!

VA INTRA IN LOCUINTA/ DOAR CAPRA CU ADEVERINTA!

Mai mulți tineri din comuna Coțofănești, județul Bacău, au cerut primarului să le elibereze o adeverință pentru a putea merge să colinde cu “capra”.Astfel, pe adeverință scrie că “Adeverim prin prezenta că numiții: (trei nume și datele) sunt locuitori ai comunei noastre, sunt cunoscuți ca practicanți ai datinilor de sărbatori (CAPRA) și nu au creat probleme de niciun fel în localitate. Eliberăm prezenta pentru a le servi la a merge cu capra în perioada 23 decembrie 2021 – 2 ianuarie 202”.Despre actele necesare pentru cei care merg cu sorcova, nimic?

FOTBALISTII CHINEZII CU TATUAJE VOR URMARI MECIURILE DIN TRIBUNE

Ministerul chinez al Sporturilor a interzis tatuajele pentru jucătorii echipei naționale de fotbal și le-a cerut celor care au deja să le „îndepărteze”, relatează Reuters. Puterea comunistă din China vrea astfel să pună capăt tendințelor considerate vulgare.Scapa usor cei ale caror tatuaje ies cu apa si sapun!

CERTIFICATUL VERDE? LA ANUL SI LA MULTI ANI!

Măsura introducerii certificatului verde la locul de muncă nu va fi adoptată de Guvern până la sfârşitul acestui an, a declarat, miercuri, la Horezu, în judeţul Vâlcea, premierul Nicolae Ciucă.Din amanare in amanare se-ajunge la resemnare!

LAUDA-MA GURA, C-O SA-TI DAU FRIPTURA!

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a declarat miercuri, la Horezu, în judeţul Vâlcea, că măsurile luate de ultimele două guverne liberale au permis existența resurselor necesare pentru a susţine facturile românilor în această iarnă şi pentru a creşte pensiile şi salariile.Vedeti? Ce ne faceam noi fara Citu?

CIUCA VREA SA FIM SLUGOII EUROPEI!

„Este cât se poate de evident înscris în Constituţia României că tot ce înseamnă partea de prevalenţă a dreptului Uniunii Europene se aplică şi în România. Eu din ce am putut să înţeleg a fost vorba de un comunicat şi nu de o poziţie oficială a Curţii Constituţionale”, a declarat premierul Nicolae Ciucă la Horezu, fiind întrebat de jurnalişti despre disputa CCR-CJUE privind supermaţia dreptului european asupra legislaţiei naţionale.Mai pe intelesul lui Citu:big time echipa de slugi castigatoare trebuie sa se faca pres sub picioarele stapanilor europeni! Independenta? Ce-i aia?

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com