FAPTUL DIVERS

12 aprilie 2023 21:560 comments

DIN FERENTARI IN OBOR/ NU-I ALTUL CA NICUSOR!

Primarul Nicuşor Dan a declarat că este interesat să candideze pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Capitalei, afirmând că nu vede o altă persoană „care să reuşească să se opună mafiei imobiliare”, relatează Agerpres.„Alegerile vor fi peste mai mult de un an şi jumătate, undeva în septembrie, octombrie, poate şi mai târziu.În momentul de faţă, există o coaliţie cu PNL, USR, PMP care funcţionează, cu scârţâielile inerente oricărei coaliţii şi pe care nu mă străduiesc să le amplific, dimpotrivă, încerc să le mediez.Mă interesează să candidez din nou, pentru că în administraţie lucrurile durează uneori şi patru, cinci ani şi abia mai târziu vezi rezultatul la ceea ce ai început.”Nu văd o altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare”Mă interesează şi pentru că nu văd o altă persoană care să reuşească să se opună mafiei imobiliare, ca să o spun foarte deschis.Susţinerea o să o vedem în momentul acela. Până atunci, eu sunt bucuros că mulţi oameni au înţeles că Bucureştiul are nevoie de o direcţie şi are nevoie de a aşeza lucrurile înainte.Să pui pomişori şi semafoare fără nicio direcţie e uşor, dar să dai o direcţie unui oraş care nu a avut asta e mai greu”, a declarat Nicuşor Dan la Euronews România, potrivit Agerpres.Bravo, Nicusor! Aproape ca si tu crezi ceea ce spui!Pacat ca nimeni altcineva nu crede!

PORCUL ROMANESC VA AVEA SOARTA DINOZAURILOR?

România importă astăzi 80% din carnea de porc consumată.Partidele politice au reușit ca în ultimii 33 de ani să închidă aproape toate fermele de creștere a porcilor.În fiecare comună din România exista cel puțin o fermă de creștere a animalelor.Țăranii aveau unde să lucreze, se făcea o agricultura performantă ce hrănea aproape toată Europa.După asasinarea lui Nicolae Ceaușescu foștii membri ai partidului comunist au devenit noii membri ai partidelor democratice apărute după revoluție.Aparent nimic nu s-a schimbat însă hoții dinainte de 1989 s-au organizat și au devenit hoții de după 1989.România importă cantități importante de porc din Polonia, Germania, Olanda sau Ungaria. Se mai aduce porc din Danemarca și din Spania.Noi avem cereale ieftine și am putea să le folosim pentru creștere animalelor. Am putea face acest lucru dacă autoritățile statului nu ar închide permanent fermele de animale și ar ajuta pe țăranii să crească animale.Am putea crește porci în țară dar pentru acest lucru avem nevoie de reducerea birocrației și de finanțare pentru acest lucru. Politicienii de la PSD și de la PNL preferă porcul de import dar acesta este scump și plin de chimicale.Este nevoie de ajutoare de stat pentru a se sprijini sectorul de creștere a porcilor. În doi an de zile am putea să reducem importurile de carne de porc.O altă soluția ar fi aceea ca statul român sau oamenii de afaceri din România să cumpere ferme existente din Olanda, Spania sau Germania. În acest fel am putea crește porcii în alte state dar prin firme românești.Soluții există multe, dar nu are cine să le implementeze.

BIDEN-BATRANETE HAINE GRELE/NU MERGI LA SCRUTIN CU ELE!

Fostul preşedinte american Donald Trump susţine că succesorul său democrat, Joe Biden, nu va mai încerca să obţină un nou mandat din cauza stării sale „fizice” şi „mentale”.

Iată ce a spus republicanul: Nu este vorba de vârstă. Însă ceva nu este în regulă. Nu-l văd participând, din punct de vedere fizic şi mental”. Iată ce a spus republicanul: „Nu este vorba de vârstă. Însă ceva nu este în regulă. Nu-l văd participând, din punct de vedere fizic şi mental”.Joe Biden spune mereu că intenţionează să candideze în 2024, chiar dacă nu a intrat oficial în campanie.Vârsta sa este extrem de comentată. La 80 de ani, el este deja cel mai în vârstă preşedinte american în exerciţiu, şi ar avea 86 de ani la finalul unui eventual al doilea mandat.Magnatul republican care, în afară de inculparea sa ultramediatizată la New York, este vizat de numeroase alte anchete, a promis că nicio problemă judiciară nu l-ar putea descuraja să candideze în 2024.„Nu, nu voi abandona niciodată, nu-mi stă în fire. Nu o voi face niciodată”, a dat el asigurări.Chiar asa! Din zecile de miliarde pe care Biden le-a dat Ucrainei, Zelenski ar putea sa plateasca taxa la un azil!

LUI CITU II STA PSD IN GAT!

Fostul premier Florin Cîţu, senator PNL, a declarat că el nu a vrut această coaliţie şi este momentul să discute planurile pentru viitor pentru PNL.Iată ce a spus acesta: Aici eu mă despart de colegii mei, eu nu înţeleg de ce încă suntem aici cu acest ministru de finanţe, cu această coaliţie, pentru că este clar că va deconta. Să ştiţi că sunt mulţi care susţin ceea ce spun eu”.Întrebat ce câştigă partidul său din această coaliţie de guvernare, Florin Cîțu a răspuns:Eu nu cred că câştigă PNL””Nu am vrut această coaliţie şi este momentul să discutăm planurile pentru viitor pentru PNL. Eu cred că lângă PSD nu poţi fi cel ma mare partid din România. Asta clar. În acelaşi timp, cu cât stai mai mult lângă PSD, este reţeta clară să te dizolvi şi să dispari ca partid, dacă vrei să fii un partid mare în România”Florin Cîţu a arătat că există un comitet interministerial pentru monitorizarea implementării PNRR, iar acest comitet trebuie să vină să spună dacă s-a făcut o evaluare lunară, ce recomandări a făcut ministerul.E clar! Ii e dor de vremurile bune cand pastorea ECHIPA CASTIGATOARE !

DAN DIACONESCU RAMANE DE PRIMA PAGINA

Uitati ce inregistrari spumoase au aparut cu el si fatucile minore: Dan Diaconescu: Dar știi tu că mai e sau ce?Victimă: Dar tu vrei virgină, virgină?Dan Diaconescu: Normal, ce înseamnă, virgină doar pe jumătate sau ce?Victimă: Am o fată, dar are 15 ani.Dan Diaconescu se întâlnea cu cele două minore şi în locuri publice. Pe reţelele sociale, una dintre fete a postat o fotografie în care este alături de sora sa şi Dan Diaconescu pe terasa unui hotel din Olimp.Dan Diaconescu: Mi-e dor de tine. Nici n-ai simțit nimic aseară.Victimă: Aseară? Eram forță rău.Dan Diaconescu: Ce erai? Forță? Ce nebună ești.Victimă: Hai, că te aștept și în seara asta pentru runda a doua.Dan Diaconescu: Pentru runda a doua… dar, știi ceva? Vezi că nu mai avem din alea deloc… baloane d-alea.Dan Diaconescu: Păi se cumpără, dar eu nu pot să cumpăr, nu pot să mă duc la benzinărie să cer așa ceva.Potrivit procurorilor, Dan Diaconescu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu cele două minore în 2020 şi 2021. Bogdan Dinu, reporter Observator:“În prezent, victima este parte civilă în acest proces şi îi cere lui Dan Diaconescu 10 mii de euro daune emoţionale. Motivul: este însărcinată în luna a V-a.”Surse judiciare susţin că anchetatorii au găsit în telefonul unui apropiat al fetelor o înregistrare video din timpul unei partide sexuale. În imagini se mai observă că Dan Diaconescu îi oferă uneia dintre fete câteva sute lei şi o cutie de ciocolată. Reporter-Diaconescu: Nu am dormit de 48 de ore. Sunt adevărate acuzaţiile care vi se aduc, domnule Diaconescu?Nici măcar una!După apariţia stenogramelor, Dan Diaconescu nu a mai făcut nicio declaraţie.Ramaneti aproape, oameni buni! Vor aparea si alte stenograme! Nici nu stiti ce pierdeti!

IN INCHEIERE, CATEVA CURIOZITATI!

 1. La Polul Nord, soarele nu apune niciodată în timpul verii și nu răsare niciodată în timpul iernii.
 2. Există mai mulți arbori pe Pământ decât stele în galaxia noastră.
 3. În Statele Unite ale Americii, în fiecare an se consumă aproximativ 100 de milioane de pizza.
 4. Piramida lui Cheops din Egipt a fost construită acum peste 4.500 de ani și este încă una dintre cele mai mari structuri de pe Pământ.
 5. În Nepal, oamenii pun unt și sare în ceaiul lor.
 6. Există o insulă din Marea Caraibilor numită Insula Porcului, unde cresc porci sălbatici.
 7. Ochii strănută pentru a se curăța și a elimina orice iritanți, cum ar fi praf sau păr.
 8. Aproximativ 70% din suprafața Pământului este acoperită de apă.
 9. Cea mai adâncă fântână din lume este Fântâna Kola din Rusia, care are o adâncime de peste 12 kilometri.
 10. Cea mai mare cascadă din lume se află în Venezuela și se numește Salto Angel.
 11. Când un cățel mirosi un alt câine, acesta poate detecta informații despre vârsta, sexul și starea de sănătate a celuilalt câine.
 12. Crocodilul de apă sărată poate trăi până la 70 de ani.
 13. Pământul se rotește cu o viteză de aproximativ 1.600 km/h la ecuator.
 14. În Japonia există un tren numit Shinkansen, care poate atinge o viteză de peste 320 km/h.
 15. Există un oraș în Turcia numit Cappadocia, unde casele sunt sculptate în stâncă.
 16. În Africa, există un lac numit Lacul Victoria, care este cel mai mare lac tropical din lume.
 17. În Australia, există un animal numit diavolul tasmanian, care are o musculatură atât de puternică încât poate mușca prin oțel.
 18. Muntele Everest din Nepal este cel mai înalt munte de pe Pământ și are o altitudine de 8.848 de metri.
 19. În Peru, există o linie misterioasă numită Linia Nazca, care este formată dintr-un set de desene ciudate, a căror semnificație rămâne necunoscută.
 20. Aproximativ 90% din toate speciile de plante și animale trăiesc în pădurile tropicale ale lumii.
 21. Cel mai înalt punct de pe Pământ este Vârful Everest, cu o înălțime de 8.848 metri.
 22. Există peste 7 miliarde de oameni pe Pământ.
 23. Cel mai lung râu din lume este Nilul, cu o lungime de aproximativ 6.650 km.
 24. În Antarctida nu există bănci sau ATM-uri.
 25. Cea mai mare țară din lume este Rusia, cu o suprafață de aproximativ 17 milioane de km².
 26. Oamenii de știință cred că Universul are aproximativ 13,8 miliarde de ani.
 27. 70% din suprafața Pământului este acoperită de apă.
 28. Într-o singură zi, Soarele produce mai multă energie decât Pământul folosește într-un an întreg.
 29. În Islanda există izvoare termale care sunt folosite ca surse de energie electrică și încălzire.
 30. Cea mai mare reclamă din lume a fost creată în Dubai și avea o suprafață de aproximativ 2.700 de metri pătrați.
 31. Există o specie de pasăre din Noua Zeelandă, kiwi, care nu poate zbura.
 32. Cei mai mari producători de portocale din lume sunt Brazilia și Statele Unite ale Americii.
 33. Luna este cel mai apropiat vecin al Pământului și este la o distanță de aproximativ 384.400 km.
 34. Oamenii pot trăi fără hrană timp de mai multe săptămâni, dar nu pot supraviețui mai mult de câteva zile fără apă.
 35. Rusia are mai multe fuzuri orare decât orice altă țară din lume.
 36. O persoană poate fi alergică la apă.
 37. În Dubai, oamenii de afaceri pot să-și cumpere mașini de lux care sunt acoperite cu aur.
 38. Ceaiul este cea mai consumată băutură din lume, după apă.
 39. Există un lac roz în Australia, numit Lacul Hillier.
 40. Iepurașii pot să doarmă cu ochii deschiși.
Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com