FAPTUL DIVERS

24 aprilie 2023 21:260 comments

IMBRACATE IN PIELEA GOALA!

Intr-una dintre cele mai conservatoare tari din Europa, cu o populatie majoritar musulmana, conducerea unui post de televiziune a luat o decizie controversata, obligandu-si prezentatoarele sa citeasca stirile aproape dezbracate.Postul Zjarr TV din Albania se remarca in spatiul media european prin modul in care prezentatoarele sale apar in jurnalele de stiri, noteaza agentia AFP, citata de Business Insider.Audientele postului au crescut considerabil dupa ce Ismet Drishti, patronul postului TV, le-a cerut angajatelor sa apara in emisiunile de stiri aproape topless, purtand doar sacouri si cu un decolteu larg la vedere.Drishti sustine ca a luat aceasta decizie intrucat celelalte televiziuni sunt manipulate politic si a avut astfel nevoie de o solutie pentru a “prezenta adevarul gol-golut”.Audienta subtire cu bustul gol se tine!

TICHETUL DE MASA DEVINE VALUTA FORTE!

După o întâlnire cu sindicatele, Ministerul Finanțelor a anunțat că din vară s-ar putea majora la 35 sau 40 de lei valoarea tichetelor de masă. În schimb, se gândește să le interzică angajaților de la stat să mai cumuleze pensia specială cu salariul. Doar că în această situație ar fi doar câteva zeci de persoane.Liderii coaliției discută la această oră ordonanța prin care statul ar trebui să facă o economie de 20 de miliarde de lei la buget, în condițiile în care din taxe și impozite au strâns din ianuarie și până acum cu 4,7 miliarde de lei mai puțin bani decât estimaseră.Fetele de pe centura care accepta ca plata sa se faca si in tichete de masa saluta vestea cu bucurie!

LAVROV CRITICAT

Secretarul general al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), Antonio Guterres, i-a atras atenția ministrului rus de Externe Serghei Lavrov că invazia Rusiei în Ucraina a provocat distrugeri masive acestei țări și a dus la sporirea riscului de conflict între marile puteri, în timpul unei ședințe a Consiliului de Securitate convocată de Rusia, care deține președinția rotativă a acestui organism, informează Agerpres. Ce-o mai fi ras Lavrov cand a auzit bazaconiile astea!

GABI FIREA ACUZATA CA VREA SA VANDA COPIII ROMANILOR!

Scandal în comisiile Parlamentului în care se discuta despre proiectul de lege inițiat de Ministerul Familiei privind activitatea de prevenire a separării copilului de familie. AUR a acuzat puterea că „vrea să dea copiii la export”, dezbaterile la care a participat și Gabriela Firea întrerupându-se după aproape trei ore fără o decizie. George Simion a transmis LIVE tot scandalul și a urmărit-o pe Gabriela Firea care mersese în biroul lui Adrian Solomon, președintele Comisiei pentru muncă și protecție socială. „Ce, ați venit să mă bateți?”, l-a întrebat Firea pe Simion, reprosându-i că „o doamnă din dreapta sa” a blestemat-o „să moară de cancer”. „Vrem să renunțați la această lege”, i-a spus Simion. Firea a discutat cu parlamentarii AUR aproape o oră în birou, în care i-a explicat că legea vine în sprijinul copiilor, nu acționează împotriva acestora. Scandalurile il salta pe Simion in sondaje, dar asta doar pana l-o salta Politia!

BIDEN A SALVAT MOSCOVA?

Forțele armate ucrainene ar fi plănuit să lovească Moscova în 24 februarie 2023, la un an de la invazia Rusiei în Ucraina, dar nu a făcut asta la solicitarea Statelor Unite, scrie Washington Post, care citează documentele clasificate scurse de la Pentagon în ultima perioadă, potrivit BBC.Generalul Kirilo Budanov, șeful Direcției Principale de Informații a Ucrainei (GUR), l-ar fi instruit pe unul dintre subalternii săi „să se pregătească cu tot ce are GUR pentru lovituri masive în 24 februarie”.În 22 februarie, cu două zile înainte de împlinirea unui an de la începerea războiului, CIA ar fi lansat un nou document secret în care se menționa că GUR „a fost de acord, la cererea Washingtonului, să amâne loviturile asupra Moscovei, scrie Washington Post, citat de BBC. Documentele nu precizează cine s-ar fi opus exact atacului planificat de ucraineni asupra Moscovei.Washington Post notează că această situație este un exemplu concret de tensiuni între Kiev și Washington, publicația notând că în încercarea de a muta o parte din ostilități în Rusia Ucraina se confruntă uneori cu restricții impuse de Statele Unite pentru a evita conflictul direct cu MoscovaeI, DAR Zelenski nu e o sluga a americanilor care executa orbeste ordinele primite, sa fie clar!

CE VISEAZA GENERALUL

Ludovic Orban, liderul Forţa Dreptei a declarat luni în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, despre preşedintele Klaus Iohannis, că vizează să mai joace un rol, dar nu va mai juca. Orban a mai arătat că şeful statului îşi doreşte o alianţă electorală PNL-SD, care să sprijine un candidat la preşedinţie din partea PSD iar el să se întoarcă preşedinte la PNL şi să fie premier. Ludovic Orban a declarat despre candidatul dreptei la prezidenţiale că întâi trebuie să vedem care va fi foma coaliţiei de centru dreapta.Personal sunt partizanul unei coalizări, USR, PMP. De altfel noi şi colaborăm. Cu REPER nu prea colaborăm, noi colaborăm cu USR-ul, într-adevăr, am realizat demersuri comune, am depus moţiuni împreună”, a spus Orban. Eh, ce inseamna sa ai Alzheimer! A uitat cand il ridica in slavi pe Iohannis!

IN INCHEIERE, CATEVA ENIGME ALE ISTORIEI!

Construirea Marelui Zid Chinezesc este una dintre cele mai impresionante realizări arhitecturale și inginerice din istorie. Cu toate acestea, motivul real pentru construirea acestuia rămâne încă o enigmă. Se crede că una dintre principalele sale funcții a fost de a proteja China de invaziile din nord, dar unii istorici consideră că există mai multe motive, cum ar fi controlul comerțului și creșterea puterii centralei de la Beijing.

Jack Spintecătorul a fost un criminal enigmatic care a ucis cel puțin cinci prostituate în cartierul londonez Whitechapel în 1888. Cu toate că există multe teorii despre identitatea lui, nimeni nu a reușit să demonstreze cu certitudine cine a fost Jack Spintecătorul. Până în prezent, această enigmă rămâne un subiect popular de discuție în lumea crimelor și a istoriei.

Insula Paștelui este faimoasă pentru statuile Moai, care reprezintă o enigmă istorică. Se crede că au fost construite între secolele al XIII-lea și al XVII-lea de către locuitorii insulei, dar nu se știe exact cum au fost transportate statuile mari de la carierele lor la locurile de amplasare. În plus, de ceva timp s-a discutat misterul dispariției lor și motivul pentru care locuitorii au părăsit insula.

Unde se află mormântul lui Genghis Khan? Deși a fost unul dintre cei mai importanți conducători ai lumii, locul de veci al lui Genghis Khan rămâne necunoscut. Se spune că a fost îngropat într-un loc secret pentru a-și păstra intimitatea și pentru a preveni ca dușmanii săi să-i profaneze mormântul.

Ce s-a întâmplat cu flota lui Zheng He? Zheng He a fost un mare explorator chinez din secolul al XV-lea, care a navigat până în Africa și a întreprins o serie de expediții maritime masive. Cu toate acestea, în 1433, flota sa s-a retras brusc și nu s-a mai întors niciodată. Nu se știe exact ce s-a întâmplat cu flota lui Zheng He, dar se presupune că a fost distrusă într-o furtună sau că a fost desființată de împăratul chinez.

De ce a dispărut civilizația Maya? Civilizația Maya a fost una dintre cele mai avansate din lumea pre-columbiană, dar în jurul anului 900 d.Hr. a început să se prăbușească. Deși există multe teorii, nu se știe exact de ce a dispărut această civilizație. Unii cred că a fost vorba de schimbări climatice, războaie sau epuizarea resurselor naturale.

Ce s-a întâmplat cu femeile din colonia Roanoke? În 1587, un grup de coloniști englezi a sosit pe insula Roanoke din America de Nord. După ce au întemeiat o colonie și au lăsat câțiva oameni acolo, liderul lor, John White, a plecat înapoi în Anglia pentru a aduce provizii. Când s-a întors trei ani mai târziu, a descoperit că toți coloniștii dispăruseră fără urmă, iar singurul indiciu a fost cuvântul “Croatoan” scris pe un copac.

Ce s-a întâmplat cu echipajul navei Mary Celeste? În 1872, nava americană Mary Celeste a fost găsită abandonată în mijlocul oceanului, în ciuda faptului că toate bunurile și proviziile se aflau la bord. Nicio urmă a echipajului nu a fost găsită, iar misterul a rămas nerezolvat până astăzi.

  • Misterele piramidelor egiptene: Construite acum mai bine de 4.500 de ani, piramidele egiptene sunt încă pline de enigme și mistere. De exemplu, cum au reușit egiptenii să construiască aceste structuri uriașe fără tehnologie modernă? Cum au reușit să alinieze piramidele cu o asemenea precizie matematică? Aceste întrebări au rămas fără răspuns până astăzi.
  • Misterul pietrelor Puma Punku: Situat în Bolivia, Puma Punku este un sit arheologic care conține ruinele unor structuri incredibil de complexe, construite din piatră megalitică. Întrebarea este: cum au reușit civilizația Tiahuanaco să transporte și să sculpteze aceste pietre enorme, care uneori cântăresc mai mult de 100 de tone?
  • Expediția Franklin: În 1845, Sir John Franklin și echipajul său au navigat spre nordul Canadei în căutarea Pasajului de Nord-Vest, dar nu au mai fost niciodată văzuți în viață. Numeroase expediții de căutare au fost organizate în decursul anilor, dar rămâne un mister ce s-a întâmplat cu echipajul și de ce nu au reușit să se întoarcă acasă.
  • Incendiul din Biblioteca din Alexandria: Biblioteca din Alexandria a fost una dintre cele mai importante centre de învățământ și cultură din lumea antică, dar a fost distrusă într-un incendiu misterios în secolul al III-lea. Deși există teorii că incendiul a fost cauzat de un atac, de un accident sau chiar de un complot intern, nu există o explicație definitivă.
  • SI CATEVA PROVERBE CU PISICI!
  • Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa!2. Mata blanda zgarie rau.3. Oricum o dai, pisica tot in picioare cade.4. Teme-te de oamenii care nu iubesc pisicile!5. O casa plina de fericire este o casa in care se afla cel putin o pisica.. “Pisicile stiu ce este acela confort.” – James Herriot, autorul cartii Povesti cu pisici7. “Intr-o zi, numaram pisicile si, din neatentie, m-am pus si pe mine la socoteala.” – Bobbie Ann Mason, Shiloh si alte povestiri8. “Imi plac porcii. Cainii ne privesc cu umilinta. Pisicile ne privesc cu superioritate. Porcii ne trateaza ca pe egalii lor.” – Winston Churchill9. “Daca animalele ar putea vorbi, cainii ar avea multe de zis, dar pisica si-ar masura cuvintele.” – Mark Twain10. “Nu poate exista dar mai mare decat iubirea unei pisici.” – Charles Dickens11. “Pisica este intotdeauna onesta din punct de vedere sentimental. Oamenii, dintr-un motiv sau altul, isi pot ascunde trairile, insa o pisica nu va face acestlucru.” – Ernest Hemingway12. “Iubesc pisicile pentru ca ma simt foarte bine acasa si, incet-incet, ele devin sufletul, in mod vizibil, sufletul caminului meu.” – Jean Cocteau13. “Cea mai mica dintre feline este o adevarata opera de arta.” – Leonardo da Vinci14. “Autorii iubesc pisicile pentru ca acestea sunt tacute, dragalase si intelepte. Pisicile iubesc autorii din aceleasi motive.” – Robert Davies15. “Cred ca pisicile sunt spirite reincarnate. Sunt sigur ca o pisica ar putea merge pe un nor fara a pica.” – Jules Verne
Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com