Florin Roman: „Nici PNL nu ar fi reusit sa scoata in strada atatia oameni”

9 februarie 2017 20:022 comments

Roman

 

Florin Roman, vicelider al grupului PNL din Camera Deputaţilor, a explicat într-o conferinţă de presă cum vede el ordonanţa nr. 13, cea care a declanşat demonstraţii în zeci de oraşe din ţară:

„Caracterul de urgenţă (n.a. – al Ordonanţei nr. 13) a fost dat de faptul că lui Dragnea, garda lui pretoriană formată din Gabriela Firea, Olguța Vasilescu și din Codrin Ștefănescu, împreună cu grupul lui de avocați, i-au băgat în cap că urma a doua zi să fie arestat. Domnul Dragnea a intrat în panică și din acest motiv ne-am trezit cu acea OUG a rușinii peste noapte. Pentru că Dragnea a pierdut orice legătură cu realitatea, i-a fost teamă să nu fie arestat, deși nu avea o decizie, dar pur și simplu l-a cuprins teama, panica și frica, pentru că asta i-au spus apropiații lui, și a aruncat România în haos”.

„Mai încearcă să arunce cei de la PSD pe piață o teorie că strada ar fi ruptă în două. Nu, strada nu este ruptă în două. Nu poți să compari 5-6 sute de mii de oameni care ies în stradă să protesteze în cadrul unui protest civic cu câteva sute de oameni aduși în fața Palatului Cotroceni. Nici PNL nu ar fi putut să scoată în stradă atâta lume pentru că PNL, din păcate, nu a obținut un rezultat foarte bun în alegeri și e într-o perioadă de regăsire în care nu poți oricât ți-ai dori, sau chiar dacă ți-ai dori, să generezi acest lucru”.

„Părerea mea că astăzi domnul Iordache va demisiona, iar dacă nu, va fi demis de premier, iar dacă protestele de stradă vor continua, eu sunt convins că acest guvern nu mai poate să reziste și va demisiona”.

Deputatul Florin Roman a venit cu o banderolă pe mână pe care scria DEMISIA, o banderolă pe care a purtat-o şi în Parlament în ultimele zile.

Roman a fost prezent la mitingurile de la Bucureşti, postând zilnic imagini pe contul personal de facebook.

*La puţin timp după conferinţa de presă a deputatului Florin Roman, ministrul justiţiei Florin Iordache a demisionat !

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com