Florin Roman se gândește să se înscrie în cursa internă a PNL pentru alegerile europarlamentare

18 august 2013 15:333 comments

CCC_06541Într-o postare pe pagina personală de facebook vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman spune că ia în calcul o participare în cursa internă a PNL pentru alegerile europarlamentare.

“Mă voi înscrie foarte probabil în cursa internă din PNL pentru alegerile europarlamentare. Cred că pot face treabă bună, iar dacă nu voi reuși sunt convins că o sa am o experiența importantă în viitoarele confruntări electorale. Experiența din cadrul Ansamblului Regiunilor Europene îmi este foarte utilă. În cazul în care voi reuși îmi propun trei proiecte importante: accesarea programului Eurodysee pentru tinerii din Alba, adică burse pentru cei care vor să studieze în țările UE membre ARE; internet în toate locurile publice, inclusiv la țară, unde tinerii nu beneficiază de această facilitate; o lege europeană care sa prevadă foarte clar facilitățile la angajare pentru tinerii români în spațiul UE pe baza reciprocității. Cred și în reducerea vârstei pentru dreptul de vot de la 18 la 16 ani. Am în spate trei proiecte importante: autostrada Sebeș-Turda, Primul Ghiozdan și Școala profesională germana Alba Iulia” spune vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

Tags:

3 Comments

  • pensionar sarac

    Pai la un salar de 10000 euro, cand un un care a lucrat 41 ani +scoala de 17 ani din care facultate de 6 ani are 300 euro ma mir sa nu candideze, dlus o multime de avantaje nu pomana de 2 mici la sarbatori religioase si un pix la 4 ani alegeri.ASTA E DICTATURA BANULUI ,sa distruga sa duca la genocid saracu=i europei, adica pe noi romani.Ce face europarlamentarul inafara ca se inbogateste ca vadim eba etc?????NIMIC CHELTUIE BANI.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com