Florin Roman initiaza legi la bustul gol

14 octombrie 2020 10:090 comments

Intre doua selfie-uri facute sa vada fetili cum stau muschii pe el ca ciorile pe gard, Florin Roman initiaza un proiect de lege Un proiect de lege al liderului deputaţilor PNL Florin Roman prin care nu beneficiază de pensie de serviciu cei care au fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii.Tare frumos, intr-adevar, dar ce te faci ca NICIUNUL DINTRE CEI CARE AR PUTEA INTRA SUB INCIDENTA ACESTEI LEGI N-A FOST CONDAMNAT SI NICI NU SUNT SEMNE CA VA FI? CUI FOLOSESTE ACEASTA LEGE?

„ (1) Nu beneficiază de pensie de serviciu ori de pensie de invaliditate, în condiţiile prevăzute de prezenta lege, pensionarii care au fost condamnaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii. Aceste persoane beneficiază de pensie în sistemul public, în condiţiile legii”, arată proiectul de lege.

De asemenea, sunt prevederi privins pensia şi în cazul unui pensionar militar care are o condamnare definitivă pentru infracţiuni contra umanităţii.

„(2) În cazul condamnării definitive a unui pensionar militar pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, în termen de 10 zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti, instanţele judecătoreşti au obligaţia să comunice, în scris, casei de pensii sectoriale în evidenţele căreia se află pensionarul condamnat, informaţii de natură să conducă la încetarea pensiei”, conform sursei citate.

Vechimea în serviciu recunoscută pentru stabilirea pensiilor, în cazul persoanelor de la alin. (1) constituie stagiu de cotizare în sistemul public de pensii, mai indică iniţiativa legislativă.

Proiectul de lege a fost adoptat pe 21 octombrie 2019 de Senat, în calitate de prim for sesizat, iar Camera va vota decizional.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com