Fraudă PDL dejucată

31 mai 2012 13:493 comments

Recent instalat în postul de director comercial al SC Apa CTTA, unde încasează un salariu frumuşel, alături de Zenaida Dumitrel, soţia preşedintelui CJ Alba (motiv pentru care albaiulienii plătesc apa la preţ de lux), fostul prefect Ştefan Bardan s-a trezit din somnul lung şi dulce cu care ne-a obişnuit în fruntea Prefecturii Alba.
Dânsul este nemulţumit că odată cu instalarea noului prefect, Dan Coriolan Simedru, legea este respectată în litera şi spiritul ei. Mai exact, domnul Bardan este nemulţumit că PDL nu mai poate frauda alegerile, aşa cum era pregătită strategia când domnia sa “apolitică” era în fruntea Prefecturii.
Cum? Simplu! Deşi îndeplineau toate condiţiile prevăzute de lege, mai multor persoane care şi-au depus cereri pentru preşedinţi şi locţiitori ai secţiilor de votare, primarii băsişti ai PDL au refuzat înregistrarea cererilor. În alte cazuri, aceiaşi primari băsişti au înregistrat cererile, dar au trimis la Prefectura Alba doar lista oamenilor propuşi de PDL şi care, potrivit legii, trebuie să fie apolitici. Un şir de abuzuri incalificabile menite să fraudeze alegerile locale în interesul PDL! În aceste condiţii, persoanele nedreptăţite de primarii băsişti ai PDL au solicitat luarea în evidenţele prefecturii, în vederea tragerii la sorţi.
Îl rugăm pe domnul Fănică Bardan să înţeleagă că există viaţă şi după PDL iar legea trebuie respectată şi de primarii băsişti. Îl îndemnăm să îşi reducă, alături de domnul Lazăr şi doamna Dumitrel, salariile umflate de la SC Apa CTTA, asfel încât albaiulienii să nu mai plătească apa la preţ de lux. Îl invităm pe domnul Bardan la tragerea la sorţi ce are loc la Tribunalul Alba, în prezenţa presei şi în condiţii de maximă transparenţă, pentru a înţelege ceea ce el nu a înţeles niciodată, că legea trebuie respectată!
Echipa USL Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com