Galerie FOTO: TNL Alba Iulia a organizat o nouă ediţie a Balului Sărbătorilor de Iarnă

23 decembrie 2013 10:440 comments

În 20 decembrie a.c., la Vila Elisabeta din Alba Iulia, într-o atmosferă festivă, Organizaţia de Tineret a PNL Alba Iulia a organizat cea de a cincia ediţie a unui eveniment care, după cum au afirmat organizatorii, se vrea a fi de durată: Balul Sărbătorilor de Iarnă.

1501971_652220204821537_2076646000_n

Şi pentru ca evenimentul să fie unul deosebit, tinerii liberali albaiulieni s-au gândit să realizeze atât o petrecere tematică, cât şi o strângere de fonduri. Anul acesta echipa de organizare a ales o temă indedită – «Flamenco». Costumele specifice, dar și muzica aleasă special pentru eveniment, au oferit acestuia un caracter aparte, manifestarea fiind gândită în așa fel încât să-i poarte pe participanți cu gândul la fascinanta Spanie.

Cei în jur de 150 de participanţi, s-au bucurat de momente frumoase, mai ales că organizatorii au pregătit și un program artistic în care şi-au făcut loc: un miniconcert live, colinde, licitaţii şi tombolă cu premii. La eveniment au fost invitați și membrii din cadrul Biroului Teritorial al PNL Alba, Biroului Teritorial al TNL Alba și Biroului Municipal al PNL Alba Iulia, în frunte cu președintele Florin Roman, unul dintre principalii susținători financiari ai evenimentului. De asemenea, organizatorii au ținut să mulţumescă și domnului Ion Lazăr şi personalului de la Vila Elisabeta, care au fost, și în acest an, nişte gazde mai mult decât primitoare. Cât priveşte strângerea de fonduri, şi acest obiectiv al balului a fost atins; s-a strâns o sumă cu trei zerouri, bani care vor fi folosiți de TNL Alba Iulia pentru diverse acțiuni cu caracter social în perioada premergătoare Crăciunului.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com