Horațiu Josan: Stadionul Metalul din Aiud nu a parținut primăriei

22 octombrie 2013 13:270 comments

josan 358Din seria disputelor Horațiu Josan(primarul municipiului Aiud) și Oana Badea consilier local PDL Aiud face parte și stadionul Metalul. Știe toată lumea acel stadion unde ani de zile și-au jucat meciurile Metalul Aiud, mândria fotbalului aiudean și câțiva ani și de Olimpia Aiud.
Consilierul Oana Badea a spus că primarul din Aiud un vechi “amic” de al dânsei a cam dat-o în bară pierzând drepturile asupra stadionului Metalul. Primarul Aiudului a spus că nu putea pierde ceva ce nu a avut niciodată deoarece stadionul Metalul s-a aflat ani buni, de la construcție, în proprietatea defunctei Metalurgica Aiud care l-a vândut mai apoi ca activ unei persoane private.
Horațiu Josan a a spus că reușit să mențină destinația acestui obiectiv, ca bază sportivă, deoarece în momentul când cumpărătorul a vrut să schimbe destinația obiectivului el și CL Aiud nu i-au permis proprietarului acest lucru, decât dacă va face o bază sportivă similară în altă locație fapt pe care proprietarul nu l-a îndeplinit și probail nu va fi îndeplint prea curând
Această persoană în opinia edilului nu este obligată să vândă acest stadion, care oricum conform unei expertize trebuie demolate tribunele de beton și lemn care nu mai prezintă siguranță. Edilul a mai spus că în acest moment bugetul Aiudului oricum nu ar suporta o asemenea investiție. În acest moment pe acest stadion, aflat în ruină, coechipierii celor două echipe Olimpia și Metalul Aiud efectuează doar antrenamente, fără a plăti nimic, partidele oficiale desfășurându-le pe baza sportivă Aiudel, iar doritorii de mișcare pot alerga pe pista stadionului.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com