Horoscopul norocului previziuni primăvara 2013

4 aprilie 2013 12:090 comments

horoscopZodia Berbec

În prim-plan vor fi acum şi chestiunile care ţin de cămin şi de relaţiile de familie. Acestea vor solicita mai multă implicare din partea nativilor în această perioadă, însă vor aduce împliniri pe măsură. Este de asemenea un moment bun pentru a te ocupa de analize sau de proceduri medicale şi pentru a face orice alţi paşi necesari în menţinerea sănătăţii tale.

Zodia Taur

Pentru cei din Taur, asigurarea stabilităţii emoţionale şi financiare se afla în prim-planul primăverii 2013. Dacă eşti născută sub acest semn, vei lucra acum cu determinare şi încredere pentru a-ţi mări veniturile, iar astrele îţi promit succesul în acest sector al vieţii. În plus, există posibilitatea de a-ţi stabiliza bugetul în mod indirect prin aportul adus de partenerul de viaţă. Pe plan emoţional vei fi pusă în poziţia de a-ţi reevalua toate relaţiile de parteneriat pe termen lung. Însă deciziile pe care le vei lua acum, inclusiv aceea de a intra într-un nou anagajament de durată, îţi vor fi extrem de benefice pe viitor.

Zodia Gemeni

Dacă eşti născută sub mentalul semn al Gemenilor, norocul îţi surâde din plin în primăvara 2013 pe planul afirmării personale. Eşti încrezătoare în talentele tale, plină de idei strălucite şi dornică de noi începuturi. Foloseşte-te de libertatea şi entuziasmul cu care astrele te înzestrează acum spre a-ţi pune în practică aspiraţiile de mult uitate. Nu uita totuşi să te ocupi şi de responsabilităţile tale de zi cu zi. Până la urmă, păstrarea echilibrului în toate este cea mai bună cale de a obţine succesul.

Zodia Rac

Renunţarea la ataşamentele din trecut este cel mai mare beneficiu pe care primăvara 2013 îl aduce în viaţa lor. Dacă eşti născută sub semnul de apă al Racului, vei avea capacitatea acum de a fi un real sprijin pentru cei apropiaţi. Iar aceştia îţi vor oferi la rândul lor sprijinul afectiv necesar pentru că tu să-ţi definitivezi renaşterea emoţională.

Zodia Leu

În primăvara 2013, extinderea cercului de prieteni şi de cunoştinţe este sectorul cel mai avantajat pentru Lei. Aceştia vor fi extrem de creativi şi de sociabili, existând posibilitatea de a atrage colaboratori de nădejde pentru proiectele lor ingenioase.

 Zodia Fecioară

Conjuncturile astrale din primăvara 2013 le aduc nativelor din Fecioara recunoaşterea pe plan social sau profesional. Dacă eşti născută sub acest semn, vei avea acum ocazia de a culege roadele eforturilor tale în carieră din ultimul timp. În plus, îţi vei putea întări statutul şi imaginea socială, simţind acum că eşti pe drumul cel mai bun cu putinţă pentru tine. De asemenea, în planul relaţiilor familiale vei avea parte de o comunicare foarte bună în această perioadă, iar cei dragi vor fi deschişi să-ţi aprecieze simţul practic şi sfaturile de bun-simţ.

Zodia Balanţa

Balantele vor avea noroc în tot ceea ce ţine de studii aprofundate, de călătorii şi de cunoaşterea unor persoane care le extind orizonturile în viaţă. Dacă eşti născută sub acest semn mental, vei avea ocazia acum de a te implica cu entuziasm în noi relaţii şi în noi proiecte pline de inedit. Astfel, vei reuşi să-ţi modifici, chiar fără să îţi dai seama, sistemul de credinţe în viaţă, deschizându-te cu încredere către posibilităţile infinite pe care Universul ţi le poate oferi.

 

Zodia Scorpion

Dacă eşti născută sub semnul Sorpionului, primăvara 2013 îţi aduce ocazia de a te reconecta la resursele tale interioare de încredere şi putere. Te vei concentra acum asupra motivaţiilor tale profunde în viaţă, iar aceasta îţi va aduce multă stabilitate emoţională, inclusiv în relaţiile cu ceilalţi.

În plus, sectorul stabilităţii financiare este şi el avantajat în această perioadă, existând posibilitatea obţinerii unei moşteniri sau a îmbunatăţirii veniturilor prin intermediul partenerului de viaţă.

 

Zodia Săgetător

Pentru tine, sectorul parteneriatelor de durată se dovedeşte cel mai avantajos în primăvara 2013. Fie că vei ieşi odată pentru totdeauna din parteneriatele care nu îţi mai sunt favorabile, fie că vei cunoaşte noi parteneri de nădejde, totul se desfăşoară cu mult mai multă uşurinţă acum. În plus, vei avea capacitatea de a te face rapid plăcută în faţa celorlalţi, lucru foarte important mai ales dacă lucrezi cu publicul său dacă eşti implicată în chestiuni juridico-legale.

 

Zodia Capricorn

Pentru nativele din Capricorn, cel mai norocos sector în primăvara 2013 este cel legat de serviciu şi de întreţinerea sănătăţii. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, astrele îţi vor scoate în cale cele mai bune oportunităţi. Iar dacă ai deja o profesie stabilă, conjuncturile astrale te susţin în asumarea unor noi responsabilităţi profesionale, sau în reorganizarea benefică a sarcinilor prezente, astfel încât să găseşti echilibrul necesar între muncă prestată şi recompensa financiară.
Zodia Vărsător

Primăvara 2013 îţi aduce posibilitatea de a te bucura din plin de viaţă, atât prin intermediul prietenilor, cât şi prin intermediul descoperirii unor noi hobby-uri. Deschiderea ta către latura ludică a vieţii va atrage numeroase persoane creative în jurul tău, inclusiv un potenţial iubit dacă eşti în căutarea acestuia.

Nativele care au deja partener sau familie se vor implica într-o serie de activităţi recreative inedite alături de cel drag/de cei dragi, având ocazia acum de a ridica <jucatul> la rangul de artă.

 

Zodia Peşti

Sectorul cel mai avantajos pentru Peşti în primăvara 2013 este cel al familiei şi al căminului. Unele native îşi pot găsi o nouă locuinţă în această perioadă, sau se pot muta cu o persoană nouă, inclusiv cu partenerul de viaţă.

Sentimentul de stabilitate pe care îl vor cunoaşte acum este unul profund şi care le aduce multă împlinire acestor native. În plus, tot ceea ce ţine de relaţia cu familia şi de confortul sufletesc primeşte acum toată susţinerea astrală, pentru a se dezvolta într-o manieră armonioasă şi durabilă.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com