În Avram Iancu, locţiitorul BEC Avram Iancu participă la şedinţele PDL

7 mai 2012 15:350 comments

Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în comuna Avram Iancu, locţiitorul Biroului Electoral de Circumscripţie Monica Lazăr a participat la şedinţa de partid a PDL Alba, deşi acest lucru îi este interzis.
“În cursul zilei de 2 mai a.c., între orele 14:00-16:00, la sediul Primăriei Avram Iancu a avut loc o şedinţă de partid a PDL Avram Iancu, la care au participat primarul în funcţie şi candidatul PDL la funcţia de primar, consillieri locali PDL şi membri de partid.
Şedinţa PDL a fost întreruptă de consilierul local Aurel Ciama, candidatul USL la Primăria Avram Iancu, care avea treabă la primărie. Dânsul confirmă că la şedinta PDL, aflată în plină desfăşurare, a participat şi doamna Monica Lazăr, locţiitor al preşedintelui Biroului de Circumscripţie Avram Iancu şi contabil al Primăriei Avram Iancu.
Ca urmare a celor prezentate mai sus, maenţionăm că persoana respectivă vine în contradicţie clară cu prevederile art. 24, alin. 7, din legea 67/2004 republicată, întrucât a participat la o şedinţă de partid. Deşi a fost desemnată locţiitor al preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Avram Iancu, semnând pe proprie răspundere că nu este membru al unui partid politic, doamna Monica Lazăr a participat la întrunirea PDL.
În acest caz, PNL a solicitat BEJ, ca urmare a acestor fapte deosebit de grave, care pot afecta credibilitatea dar şi legalitatea alegerilor locale în comuna Avram Iancu, jud. Alba, să dispună:
Înlăturarea acestei persoane de pe funcţia de locţiitor al Biroului Electoral al Circumscripţiei Avram Iancu, jud. Alba, dobândită în urma tragerii la sorţi consemnată în Procesul Verbal încheiat la data de 13.04.2012 a Tribunalului Alba. Solicitarea a fost respinsa ca fiind tardivă”, a declarat Florin Roman. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com