În perioada de criză, poţi face bani la cumpărături. Află cum!

12 martie 2013 11:420 comments

shoppingÎn această perioadă de criză, lipsa locurilor de muncă este o problemă reală pentru locuitorii judeţului Alba. Conform raportului de activitate AJOFM Alba, numărul şomerilor este în continuă creştere şi a atins la finele lunii februarie 2013 rata șomajului de 9,72%, în judeţ. Mystery Shopping este o modalitate de a câştiga bani dacă nu ai un loc de muncă sau de a-ţi rotunji bugetul dacă ai deja un job care îţi oferă puţin timp liber.

Îți place sa mergi la cumpărături? Crezi că te-ai descurca foarte bine ca “spion”? Ești o persoană sociabilă? Ai spirit de observație? Atunci poți fi și tu un Client Misterios! A fi Client Misterios este o activitate care se poate practica în timpul liber și poate să îți aducă o sumă de bani suplimentară care variază între 35 şi 50 lei. Clientul misterios vizitează diverse magazine, joacă rolul unui client real interesat de achiziția unor produse sau servicii, dar pe parcursul vizitei evaluează angajații și aspectul magazinului. După vizită, completează un chestionar, oferind informații despre vizita realizată. Partea interesantă este că primește un scenariu, pe baza căruia este pus în diverse situații de cumpărare.

Scenariile sunt simple. De exemplu, clientul misterios poate să facă o vizita la un magazin de retail. Pe lângă faptul că trebuie să urmărească aspecte legate de curățenia din magazin, clientul misterios trebuie să observe și atitudinea angajatului faţă de el, numele angajatului cu care a interacționat sau numele angajatului pe care l-a avut de observat, aspectul fizic al angajaților.

Pentru a avea siguranța că evaluatorul își face treaba, el trebuie să achiziționeze un produs și este foarte important să păstreze bonul, pentru a demonstra că a fost la locația stabilită. În plus, în chestionarul pe care îl va completa trebuie să descrie exact cum s-a desfășurat discuția cu angajatul.

Astfel, oricine poate fi client misterios, dacă are minim 18 ani, spirit de observație dezvoltat, dacă are o memorie bună, capacitatea de a respecta termenele limită, acces permanent la internet și cunoștințe de bază în utilizarea calculatorului.

Pentru a obţine mai multe informaţii despre acestă ofertă de muncă aveți la dispoziție numărul de telefon: 0723 752 490 sau adresa de email-ul mp@phantomshopping.ro

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com