În ziua referendumului, Dumitrel va sta la umbră, Negruţ va trece pe lângă secţia de votare

19 iulie 2012 16:370 comments

Prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel, a declarat că nu se va duce la vot în ziua referendumului din 29 iulie 2012.
Ion Dumitrel a declarat: „Sunt convins că locuitorii judeţului Alba nu vor fi atraşi în lupta asta pe care Ponta şi Antonescu o duc şi sunt convins că e vorba de cele două persoane şi alţii câţiva lângă ei, şi nu-s mulţi, nu vor fi traşi în această luptă, şi cred că îşi vor vedea de treabă, de concediile lor, de problemele lor, şi vor avea timp înainte de a se duce sau nu la vot să-şi amintească cum arăta judeţul Alba acum 8 ani de zile şi cum arată acum, şi asta pe perioada mandatelor lui Traian Băsescu. Pe perioada mandatelor de stânga, în judeţ erau gropile până-n gât, cum am înţeles că e prin Ucraina, prin Rusia, prin Moldova lui Voronin, şi spun asta pentru că am înţeles că se iubesc foarte mult Antonescu, Ponta şi Voronin, modelul şi simbolul sovietic al conducerii unui stat… iar în ceea ce mă priveşte vă spun că NU MĂ DUC LA VOT, şi nu mă duc la vot pentru că nu vreau ca votul meu să contribuie la îndreptarea României spre Rusia. Mie nu-mi place nici Putin, nici Medvedev, Voronin, şi nici Ponta şi Antonescu, care nu respectă regulile…
Să ştiţi, eu şi celor care cred în mine le spun să stăm acasă la umbră, ca să putem să ne bucurăm şi să putem să ajutăm şi noi România în felul acesta, să reparăm urgent ce au stricat Ponta şi Antonescu. Se poate repara scurt, rapid, stând acasă la umbră, mergând cu copiii la plajă şi văzându-ne de treaba noastră”.
La rândul său, deputatul Clement Negruţ a spus: „Voi merge la secţia de vot, voi intra în secţie, le voi spune Bună Ziua celor de acolo, dar nu voi vota”.
Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com