Încep exproprierile de la autostrada Sebeș-Turda! Cele despre care Drulă habar n-avea că, încă, nu s-au plătit!

27 februarie 2021 19:340 comments

Senatorul PSD Alba, Călin Gheorghe Matieș

Senatorul PSD Alba, Călin Matieș a anunțat astăzi pe contul său de Facebook faptul că, după o întârziere de aproape 3 ani, încep să se plătească despăgubirile celor care au avut proprietăți pe traseul autostrăzii Sebeș-Turda. În urmă cu două săptămâni, senatorul PSD Alba a transmis o adresă către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin intermediul căreia a solicitat specificarea termenului de efectuare a plăților către persoanele fizice și juridice care au fost expropriate pentru cauză de utilitate publică în vederea construcției Autostrăzii Sebeș-Turda și care încă nu au primit despăgubirile aferente, a anunțat Călin Matieș, senator PSD de Alba.

”Petiția a fost însoțită de un tabel cu numele a 123 de persoane sau firme. Am revenit, vineri, asupra solicitării. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mi-a mulțumit pentru informare și a precizat, de asemenea, că nu știa că există parcele nedespăgubite în zona Sântimbru și Galda de Jos, respectiv de aceste întârzieri (care datează din perioada 2017-2018). Consătenii mei au început să primească, acasă, invitații de despăgubire a proprietăților lor.

Îi încurajez pe toți cetățenii să îmi transmită problemele cu care se confruntă și îi asigur că acestea vor ajunge pe masa decidenților”, a transmis senatorul PSD Alba, Călin Matieș pe pagina sa de Facebook! 

Numele celor care trebuie să fie despăgubiți se regăsesc pe pagina acestuia de Facebook, AICI!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com