Inginerul Mircea Gheorghe Hava încurcă procentele electorale cu procentele primite şpagă

31 mai 2012 16:070 comments

Ultimele sondaje de opinie şi analizele politice confirmă încrederea de care se bucură Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia. În momentul de faţă Călin Potor este cotat cu 42 la sută din voturi şi are prima şansă la Primăria Alba Iulia. Site-ul econtext.ro a publicat recent o analiză care reuneşte ultimele sondaje de opinie efectuate de institute specializate, dar şi de publicaţiile locale. Potrivit acestora Călin Potor se situează pe prima poziţie şi este considerat câştigătorul alegerilor din 10 iunie 2012. Analiza econtext.ro a luat în calcul sondaje realizate de CURS, CSOP, GeoPOL, Centrul de Studii şi Cercetari Infopolitic (CSCI), Asociaţia pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie şi multe publicaţii locale. Rezultatul confirmă declaraţiile noastre. Călin Potor conduce în preferinţele electoratului din Alba Iulia cu un avans de peste şapte procente în faţa actualului primar al municipiului.
Disperat că va pierde alegerile edilul din Alba Iulia, inginerul Mircea Gheorghe Hava, a lansat pe piaţă un sondaj care îl creditează cu …30 de procente în faţa lui Călin Potor. Nu vrem să fim maliţioşi, dar avem impresia că a confundat aceste procente. Se gândea probabil la procentul pe care îl primeşte ca şpagă pentru lucrările date firmelor de partid sau firmelor prietene şi nu la sondajele electorale. Pentru că dacă ar fi fost curios ar fi văzut că toate sondajele îl dau ca mare perdant la alegerile din 10 iunie. Știm că este frustrant pentru el să piardă ”caşcavalul” cu care s-a obişnuit de 20 de ani, dar va fi nevoit să plece din primărie şi să lase locul celor care vor să muncească pentru binele comunităţii.
Albaiulienii vor schimbare. Vor să fie conduşi de un om cinstit, serios, preocupat de soarta celor mulţi şi nu de propriile interese. Oamenii vor vota un om cu viziune, care vine cu propuneri concrete ce vor duce la dezvoltarea economică a municipiului Alba Iulia. În ultimele zile candidatul USL Călin Potor s-a întâlnit cu sute de pensionari, cărora le-a ascultat doleanţele. Sunt oameni care merită respect din partea noastră a tuturor şi apreciere pentru munca pe care au depus-o de-a lungul vieţii lor. De asemenea Călin Potor a discutat cu peste trei mii de angajaţi ai unor firme private din municipiu. Albaiulieni care muncesc din greu pentru a-şi întreţine familiile şi care merită condiţii de viaţă decente, într-un oraş european. Merită spaţii verzi, parcuri şi locuri de joacă pentru copii, o piaţă agroalimentară modernă, drumuri asfaltate şi utilităţi. Dar mai presus de toate albaiulienii merită şi trebuie să fie trataţi cu respect. Să vadă că administraţia, care le cere în fiecare an bani pentru taxe şi impozite, îi ascultă şi ţine cont de părerile şi dorinţele lor.
Călin Potor ar fi vrut să discute cu mai mulţi angajaţi, dar sute de firme din Alba Iulia s-au închis datorită măsurilor economice eronate luate de fosta guvernare. Călin Potor le-a spus cetăţenilor ce vrea să facă pentru ei: locuri de muncă, investiţii, locuinţe ieftine pentru tineri, izolarea termică a locuinţelor, servicii medicale performante, educaţie modernă. Agenda lui Călin Potor este de fapt agenda albaiulienilor, pentru că acesta este rolul primarului de a face ca celor care l-au ales să le fie mai bine. Echipa USL este singura soluţie la dezastrul promovat de actuala conducere a primăriei. În 10 iunie cetăţenii vor vota pentru Alba Iulia, familia noastră a tuturor.

CĂLIN POTOR,
Candidatul USL la Primăria Alba Iulia

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com