Ioan Dîrzu vrea transparenţă. Vezi raportul săptămânal al deputatului

28 martie 2013 16:140 comments

dirzuDeputatul PSD Ioan Dîrzu a anunţat în cadrul conferinţei de presă a PSD că vrea să informeze regulat cetăţenii cu activitatea parlamentară desfăşurată. Vezi ce informaţii transmite cetăţenilor.

“Anul 2012 a reprezentat un moment important pentru cariera mea politică şi de persoană dornică să se implice în îmbunătăţirea condiţiei oamenilor din judeţul Alba, fiind ales de cetăţenii din zona Apuseni-Teiuş pentru un mandat de deputat.

Aşa cum am spus şi în campania electorală, şi o spun mereu, am decis să fac politică deoarece cred că după o cariera profesională de succes, pot şi am datoria să mă implic în viaţa comunităţii nu doar cu vorbe ci cu reuşite concrete. Pentru că viaţa de parlamentar este însă greu de urmărit, am decis să iniţiez un raport săptămânal către cetăţenii din judeţul Alba în care precizez ce am făcut în ultima săptămână, în Parlament dar şi în judeţul Alba. Vreau ca tot ceea ce fac să fie transparent şi vizibil pentru oamenii care m-au votat pentru că doar aşa pot să mă prezint în faţa lor după ce foarte mulţi dintre ei m-au onorat anul trecut cu votul lor devenind cel mai votat deputat din judeţul Alba.

Rezultatele parlamentare actuale:
Membru în Comisia pentru agricultură, alimentară şi servicii specifice
Membru în Grupul Parlamentar PSD
Luări de cuvânt: 3 (în 3 şedinţe)
Declaraţii politice: 2
Propuneri legislative iniţiate: 1
Întrebări şi interpelări: 5

Activitate parlamentară în săptămâna 25-31 martie 2013:
– Am depus o declaraţie politică privind îndatorarea comunităţilor locale de către aleşii locali PDL. Analizele au identificat cote alarmante şi credite neperformante

contractate de aleşii locali PDL care au împovărat multe localităţi din Alba şi din ţară. Declaraţia politică vine cu soluţii în rezolvarea situaţiei
– Am iniţiat o interpelare către Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, în vederea soluţionării situaţiei fondurilor europene contractate şi lansării de noi apeluri spre finanţare.

Decizia de a lansa interpelare vine ca urmare a mai multor discuţii purtate în cadrul audienţelor din birourile parlamentare.
Întâlniri politice: am avut întâlniri şi discuţii cu privire la soarta Hidroelectrica şi Hidroserv cu Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă.

Activitate în judeţul Alba: prezent la întâlniri cu cetăţenii şi organizaţiile politice din municipiile Aiud, Blaj şi Sebeş, din oraşul Teiuş şi din comunele Ciuruleasa, Gîrda de Sus, Lupşa, Albac, Scarisoara, Arieşeni.

Activitate estimată pentru finalul de săptămână: prezent la întâlniri cu cetăţenii şi organizaţiile politice din Alba Iulia, Câmpeni Ocna Mureş şi Roşia Montană.

Pentru informaţii suplimentare şi sesizare unor probleme sau soluţii nu ezitaţi să mă contactaţi la sediile birourilor parlamentare din Alba Iulia, Câmpeni sau Teiuş şi vom căuta împreună să le soluţionăm în cel mai scurt timp sau cel puţin să luptăm pentru ca acestea să intre pe agenda opiniei publice şi a liderilor politici
naţionali.”  Conform Biroului de Presă al PSD.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com