Ioan Homoştean Milaciu şi-a anunţat candidatura la Primăria Alba Iulia

19 aprilie 2012 15:171 comment

Cu aproximativ 3 săptămâni înaintea demarării campaniei electorale, joi, Ioan Homoştean Milaciu şi-a anunţat oficial candidatura, ca independent pentru Primăria Alba Iulia în cadrul unei conferinţe de presă. Ioan Homoştean Milaciu (52 ani) este fost membru PSD, partid pe care l-a părăsit în urmă cu câteva luni, nemulţumit de modul în care este condusă formaţiunea politică la nivel judeţean.
Ioan Homoştean Milaciu a fost între anii 1984-1990 consilier juridic la Consiliul Județean Alba. Din noiembrie 1990, s-a transferat la Camera de Comerţ şi Industrie Alba, iar din septembrie 1996 îşi desfăşoară activitatea ca notar public.
Homoştean Milaciu a precizat că în acest moment se află în stadiul strângerii de semnături, fiindu-i necesar pentru a-şi depune candidatura la Primăria Alba Iulia de un număr de 1000 de semnături. Acesta aprecizat că va candida şi pentru un post de consilier local.
În cadrul conferinţei de presă, Ioan Homoştean Milaciu şi-a prezentat şi o serie de propuneri pentru albaiulieni structurate pe mai multe capitole: interes public, Alba Iulia Eco, mediul de afaceri, administrativ, social şi învăţământ. Homoştean Milaciu a spus că nu vrea populism şi nu îl interesează ceilalţi candidaţi iar un amănunt interesant este faptul că a declarat că are susţinerea avocatului Ioan Rus. Sorin Poparadu

1 Comment

  • independentul

    Adica a plecat de la PSD de vreo 3 luni, e sustinut de unul din oamenii principali ai PSD-ului si totusi pretinde ca e independent?

    Curant independent, parol!
    Pana dupa alegeri, dupa aia mai vedem :))

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com