Ioan Lazar: Daniel Constantin a indemnat oamenii la santaje si razmerite

24 martie 2017 16:570 comments

Criza din ALDE continuă şi probabil aşa va fi până la congresul de unificare: co-preşedintele naţional Daniel Constantin a fost luat în vizor de Ioan Lazăr, co-preşedinte al ALDE Alba.

În urmă cu 5 zile Daniel Constantin a părăsit cu un grup de apropiaţi Delegaţia Permanentă a ALDE şi a ameninţat că va contesta în instanţă decizia Delegaţiei Permanente privind organizarea Congresului de unificare al ALDE.

Ioan Lazăr comentează gestul lui Constantin: „Prin comportamentul său, Daniel Constantin nu face decât să demonstreze cât este de mic, politic vorbind. A luat exemple în politică de la domnul Băsescu, şi doar exemple negative”.

Lazăr spune că Daniel Constantin nu are anvergură politică şi că a periclitat situaţia ALDE.

„Noi, cei din partid am mai auzit de el, dar oamenii de rând nu au auzit de Daniel Constantin de când era Ministrul Agriculturii şi s-a constituit parte vătămată împotriva fostului său şef, Voiculescu. Voiculescu a făcut multe lucruri bune, a ajutat multă lume cu fundaţia lui, a dat mulţi bani la cei cu probleme, dar a greşit când l-a propulsat pe Constantin în fruntea unui partid politic”, a precizat Lazăr.

„Dânsul a fost  răul şi a îndemnat oamenii apropiaţi dânsului să şantajeze, la răzmeriţe. Sunt convins că tot la iniţiativa dânsului, domnul Feneşer a votat în Consiliul Judeţean cu PNL-ul. Ar trebui să nu îi mai dăm atâta importanţă şi să îl lăsăm să fiarbă singur şi sper să se întâmple precum spune zicala: „fiecare pasăre pe limba lui piere”. Iar dacă se propune excluderea lui o să votez cu ambele mâini”, a concluzionat Ioan Lazăr.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com