Ioan LAZAR e profund dezamagit, dar nu abandoneaza lupta!

31 mai 2019 19:190 comments

Lipsa unei comunicari eficiente cu alegatorii (sa nu uitam ca USR si PNL au beneficiat de o logistica superioara in mediul virtual) a facut din ALDE marele perdant al alegerilor!Mesajul partidului a fost bruiat cu tupeu de propaganda PNL si USR (vrajelile cu PSD-ISTII HOTI, TALHARI, CRIMINALI, JEFUITORI DE MORMINTE, VANZATORI DE TARA, CERTATI CU JUSTITIA, SUPUSI AI LUI PUTIN,etc, etc) si a facut sa nu mai fie receptat corect de catre oamenii iesiti sa voteze. Rezultatul il stiti.Iata ce declara domnul Ioan Lazar liderul ALDE Alba:

“Sunt foarte dezamăgit de rezultatul pe care l-am văzut pe exit poll-uri, undeva la 5%, să sperăm că vom intra totuși la numărătoarea voturilor. Pe Alba înca nu știu, dar din ce am primit până acum sunt foarte, foarte dezamăgit.

Am observat totuși că sunt undeva 10-13% de votanți pe liste suplimentare, cătune din zona munților Apuseni, unde sunt mai mulți votanți pe listele suplimentare decât locuitori ai acelor cătune.

Am avut o video conferință imediat după terminarea alegerilor, probabil săptămâna asta vom avea o ședință. Nu ne vom da bătuți și vom lupta în continuare”, a spus Ioan Lazăr la putin timp dupa primele numaratori ale voturilor. Ii uram putere de munca si succes.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com