Ioan Lazar:Manipularea ordinară devine emblema Guvernului PNL!

26 iunie 2020 10:570 comments

A început mașinăria de propagandă PNL din Modrogan! Orban și gașca lui de ticăloși din Guvernul PNL propagă minciuni cu nesimțirea din dotare, doar pentru a-și acoperi incompetența.

Cu tupeu, Orban acuză liderii politici că instigă la nerespectarea regulilor!

Tocmai Orban dă vina pe liderii politici, el, care e șeful unui Guvern care nu a acordat măștile promise românilor din categorii defavorizate!? El, căruia nu îi pasă dacă românii mai au locuri de muncă sau nu, dacă românii au bani de pensie pentru a-și putea cumpăra măștile cu care să se protejeze!?

Manipularea ordinară de tipul ”toți sunt de vină, numai ei, sărmanii guvernanți, nu au nicio vină” devine emblema Guvernului PNL!

Adică ei, cei din Guvern, în gândirea lor nu au nicio vină că încalcă drepturile oamenilor, nu au nicio vină că au folosit pandemia în interesul lor personal și al grupurilor de interese din jurul PNL!

Ludovic, faptul că voi călcați drepturile și libertățile românilor în picioare nu are legătură cu coronavirusul, ci cu valențele voastre dictatoriale! Asta vă supără pe voi când vi se spune! Vă supără într-atât de tare încât vreți să schimbați Avocatul Poporului, pe dna Weber, cu o persoană manevrabilă de voi, care să nu vă mai strice planurile, care să devină Avocatul PNL și al lui Klaus Iohannis.

Toți liderii politici au făcut apel la români să respecte regulile de protecție, ceea ce românii au și făcut, în marea majoritate. Numai voi vedeți cai verzi pe pereți!

Oare chiar nu le crapă obrazul de rușine acestor ticăloși care guvernează să se prezinte precum niște făpturi imaculate în fața românilor?!

Gestionarea dezastruoasă a pandemiei le aparține cu totul acestor incompetenți din fruntea Guvernului!

Au ales să țină oamenii în case cu forța, să pună la pământ toată economia, să sacrifice absolut tot doar ca să își umple buzunarele cu șpăgi de milioane de euro. Iar acum, tot ei, au tupeul să dea vina tot pe români și pe opoziție?!

Mai ușor cu pianul pe scări, băieți! Nu mai merge manipularea voastră. Explicați întâi de ce ați încălcat drepturile românilor, explicați cum a fost posibil ca în România în plină pandemie să faceți afaceri oneroase cu băieții deștepți de la PNL și, cel mai important , Ludovic, când prezentați programul economic?!

https://www.digi24.ro/…/orban-despre-vinovatii-pentru-relax…

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com