Iohannis castiga detasat alegerile! Ce urmeaza?

24 noiembrie 2019 21:510 comments

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a declarat, la aflarea rezultatelor exit-poll, că ziua de astăzi este cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD.

Atmosfera la sediul Partidului Național Liberal este una de sărbătoare, rezultatul exit-pollurilor arătând victoria detașată a lui Klaus Iohannis față de contracandidata sa, Viorica Dăncilă.  Actualul președinte al României a fost aplaudat în timpul discursului de către liberali.

„România a câștigat. România modernă, europeană, România normală a câștigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de astăzi. Românii au venit în număr mare la vot. Acesta este cel mai important câștig pe ziua de astăzi. Că românii au mers la vot. O mențiune specială pentru românii din diaspora: Este o victorie importantă, victoria de astăzi. Cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD. Primesc această victorie cu bucurie, cu mulțumire, cu modestie și cu încredere în România. Vă promit astăzi că voi fi președintele tuturor românilor. Le mulțumesc și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat. Voi fi și președintele românilor care nu au votat deloc. După această victorie sunt multe lucruri de făcut și de reparat. Mă voi implica pentru o nouă majoritate care să ducă țara spre o Românie normală. Vă mai promit că voi fi un președinte total implicat pentru România. Este o înfrângere semnificativă pentru PSD. Am câștigat o luptă importantă dar nu războiul. În România normală vor fi și trebuie să fie alegătorii liberali, alegătorii USR PLUS, alegătorii PMP, UDMR și da, și alegătorii PSD. Eu nu am un război cu alegătorii PSD. În România normală trebuie să aibă loc și cercetorii și medicii, și pensionarii, și lucrătorii de pe șantiere. Ne vom implica cu toții. Vom creea o nouă majoritate parlamentară împreună cu toate partidele democratice și vom crea împreună România normală. „, a declarat Klaus Iohannis.

Potrivit rezultatelor exit-poll, Klaus Iohannis a obținut 66,5% din voturi, iar Viorica Dăncilă 33,5%.Concluzia noastra?Nu a invins cel mai bun, a pierdut cel mai prost!

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com