IOHANNIS STRANGE SEMNATURI!

10 august 2019 15:244 comments

Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii. PNL a lansat campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă, în Piaţa Universităţii la campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale. Campania a fost lansată de Partidul Naţional Liberal. 

Președintele Klaus Iohannis este optimist în privința strângerii numărului de semnături necesar pentru participarea la prezidențiale și crede că PNL va aduna cel puțin numărul de susținători de la alegerile din 2014.

“Sper să obțin număr suficient de semnături dar sunt optimist în această privință. PNL este foarte hotărât să facă o acțiune ca lumea și credem, așa cel puțin mi-a spus conducerea partidului, că ajungem la cel puțin numărul de semnături din 2014”, a spus Klaus Iohannis, prezent sâmbătă în Piața Universității din Capitală, citat de Mediafax.

 

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat: “Zeci de mii de membri și susținători ai PNL se vor implica în această campanie pe care o dorim ca o amplă consultare publică cu cetățenii români, ca posibilitatea instituționalizării unui dialog permanent cu cetățenii români pe toată perioada care va urma. Îl susținem pe președintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, pentru a garanta fiecărui român o Românie puternică”.

Președintele Klaus Iohannis este prezent în Piața Universității din București, sâmbătă, de la ora 11:30, la startul campaniei de strângere de semnături pentru prezidențiale. La eveniment participă președintele PNL, Ludovic Orban și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

Klaus Iohannis și-a lansat candidatura pentru alegerile prezidențiale din toamnă, joi, la Consiliul Național PNL, care a avut loc la Romexpo.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com