Ion Dumitrel recunoaşte public că nu are nicio legătură cu investiţia Bosch de la Blaj

6 martie 2012 15:090 comments

Într-o emisiune a unui post tv online local, de duminică, 26 februarie 2012, domnul Ion Dumitrel, preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, de 8 ani în funcţie, a recunoscut vorbind despre cele câteva investiţii din judeţ că el nu are nicio legătură cu ele şi că „ar minţi” dacă ar zice asta. Printre investiţiile despre care vorbea dl. Dumitrel se află şi cea de la Blaj a companiei Bosch. Iată transcrierea acelui pasaj pentru informarea publică:
Moderator interviu: “… nu aţi adus investiţii în judeţul Alba, asta era şi principala problemă pe care o ridica şi dl. Atanasiu în ultima emisiune Testul de Sinceritate”.
Ion Dumitrel: “Bun, toată lumea vorbeşte la general, hai să aducem investiţii în judeţul Alba … Eu nu vreau să fac referire decât la câteva investiţii care au venit în judeţul Alba (la Cugir şi Blaj) şi NU MI LE ASUM… eu nu mi le asum… pentru că ar fi… aş minţi… şi vreau sa fiu sincer”.
Îi mulţumim domnului Dumitrel că după 8 ani de mandat a elucidat un mister şi recunoaşte că nu are nicio legătură cu investiţiile din Alba, puţine câte sunt, din păcate. Probabil aşa se explică şi nivelul de trai scăzut al oamenilor din judeţul Alba şi lipsa acută de locuri de muncă – dumneavoastră, dle Dumitrel, nu aveţi nicio legătură cu ceea ce înseamnă investiţiile din judeţ.
Mihai Nicuşor, consilier judeţean şi vicepreşedinte PNL Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com