Johannis: Alba Iulia are la fel de multe şanse ca Tg. Mureş, Braşov şi Sibiu pentru a deveni capitală regională

6 aprilie 2013 17:360 comments

Femeile liberale din 15 judeţe din Ardeal s-au întâlnit la Alba Iulia, într-o întâlnire condusă de ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Ana Varga, şi Elena Ignat, preşedinta OF a PNL Alba.

La eveniment au mai fost prezenţi senatorul Teodor Atanasiu, deputaţii Călin Potor şi Dan Coriolan Simedru, primarul Cugirului, Adrian Teban, Elisabeta Tsvetkova – coordonator al proiectului România-Republica Moldova a Fundaţiei Friedrich Neumann Foundation of Freedom.

Invitatul special a fost primarul sibiului Klaus Johannis, prim-vicepreşedinte al PNL-ului.

Klaus Johannis şi-a dovedit calităţile diplomatice, refuzând răspunsurile directe!

Johannis: „USL-ul a fost înfiinţat pentru a termina cu tot ceea ce reprezenta regimul Băsescu. Dl prim ministru vrea să facă lucruri bune semnând acel Pact de Coabitare pe care noi, liberalii, nu-l vedem cu ochi buni. USL-ul este o coaliţie complicată: cele două mari partide ale USL-ului s-au combătut în anumite perioade. Pentru realizarea USL-ului a fost nevoie de multă muncă de convingere”.

În ceea ce priveşte capitala Regiunii Centru, Johannis a declarat: „Vor fi mai multe criterii pentru desemnarea capitalei de regiune: un criteriu economic, istoric, capacitatea de a administra problemele unei capitale regionale… În acest moment Alba Iulia are exact aceleaşi şanse ca Sibiul, Tg. Mureş sau Braşov”.

Referitor la numirea Codruţei Kovesi la şefia DNA, Johannis a explicat: „Nu mă deranjează nici o numire… dacă se respectă criteriile de profesionalism, transparenţă, putându-se urmări uşor modalitatea alegerii”.
Klaus Johannis

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com