Lazăr încă îl vede pe Toader un fel de „Făt Frumos” al Justiției

22 februarie 2019 15:490 comments

Lazăr încă îl vede pe Toader un fel de „Făt Frumos” al Justiției

 

*Controversata OUG 7/2019 de modificare a legilor Justiției au aruncat România în aer *Chiar și așa, Tudorel Toader este încă bine văzut de liderii ALDE din Alba

După ce în urmă cu ceva timp liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr declara că actualul ministru al Justiției, Tudorel Toader este cel mai priceput dintre toți cei care au existat la conducerea acestuia de la Revoluție încoace, nici măcar recenta Ordonanță de Urgență care i-a scos pe magistrați în stradă nu i-au schimbat părerea.

Șeful ALDE a declarat în cadrul unei conferințe de presă de astăzi (n.red. – Vineri,22 Februarie 2019), că “Ministrul Tudorel Toader este un tehnocrat în acest guvern. Nu este angajat politic nici la PSD, nici la ALDE, a fost judecător la Curtea Constituțională, membru al Comisiei de la Veneția și mă gândesc că dacă era așa cum spun cei din PNL sau cei din #rezist nu ar fi fost ales membru al acestui for important. Numai că cei care latră și urlă zi de zi și cei care se dau cu poponețul de pământ sunt anti-România și sunt împotriva oricărui sistem”,a spus Ioan Lazăr.

Chiar și așa, liderul Alde a fost însă de părere că din moment ce magistrații din întreaga țară se opun prevederilor OUG 7, este nevoie de negocieri și un dialog între cei din minister și cei care înfăptuiesc actul de justiție în România: “Cu privire la acest nou scandal al ordonanței dată de ministrul Tudorel Toader nu pot să îmi dau eu cu părerea pentru că nu cunosc exact și nu sunt foarte bine pregătit. Chiar și așa sfatul meu este că ar trebui să existe un dialog între ministru și magistrați”, a conchis Lazăr.

Dumitru Florea

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com