Lemn confiscat!

11 aprilie 2019 19:260 comments

Scutul pădurii

 

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat mai multe controale pentru prevenirea

combaterea faptelor ilegale din domeniul silvic. Au confiscat 41.77 metri cubi de material lemnos şi au aplicat amenzi în valoare de 13.000 de lei.

 

În data de 09 aprilie 2019, poliţiştii Serviciului Ordine Publică-  Biroul de Combatere a Delictelor Silvice împreună cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au desfăşurat un control la Ocolul Silvic Cugir, unde au constatat că un reprezentant al ocolului a expediat fără respectarea normelor silvice, cantitatea de 38,7 metri cubi de material lemnos

 

Poliţiştii au luat măsura confiscării valorice a cantităţii de 38,7 metri cubi de material lemnos,  în valoare de 6.203 lei, iar reprezentatul a fost sancţionat contravenţional  cu amendă în valoare de 3.000  lei.

 

Deasemenea, în urma unui control la o societate comercială din localitatea Horea, judeţul Alba, poliţiştii  au constatat că  reprezentantul acesteia, un bărbat de 45 de ani, nu a respectat normele legale privind deținerea materialelor lemnoase.

 

Faţă de bărbat,  poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţională, cu amendă în valoare de 10.000  lei, precum şi confiscarea valorică a cantității  de 3,07 metri cubi de material lemnos, în valoare de 1.333 lei.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com