Liberalii au făcut cadouri de Paşte pensionarilor albaiulieni

12 aprilie 2012 14:520 comments

Peste 60 de pungi au fost date pensionarilor din Alba Iulia de către conducerea PNL Alba.
Cadourile – utile în această perioadă de criză – au fost înmânate de Teodor Atanasiu, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba, Călin Potor, candidat USL la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia, Florin Roman, Nicuşor Mihai, Simion Creţu.
Liderii liberali şi pensionarii au mâncat cozonac, au închinat un pahar de vin şi au schimbat impresii despre vremurile tulburi prin care trece România.
Unul din reprezentanţii pensionarilor albaiulieni a subliniat că deputatul Călin Potor, pe vremea când făcea parte din PDL, a fost singurul care a ieşit cu curaj în faţa oamenilor, spunând că nu va vota reducerea salariilor cu 25% şi a pensiilor cu 15%. Ulterior moţiunii de cenzură prin care Opoziţia a încercat să oprească Guvernul să facă reducerile de salarii şi pensii, Călin Potor s-a înscris în rândurile PNL-ului.
Pensionarii au lăudat faptul că uşile PNL Alba sunt mereu deschise pentru pensionari, spre deosebire de alte instituţii publice din Alba Iulia.
Liderii PNL Alba au transmis un mesaj pentru pensionari şi pentru locuitorii judeţului, care în aceste zile se pregătesc de Sărbătoarea Învierii: Paşte Fericite! Sărbători Luminate! Octavian Popescu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com