Liberalii au învățat despre comunicarea în mass-media la Sinaia

26 noiembrie 2013 08:320 comments

Foto-Sinaia-Comunicare.PNL-3În perioada 22 – 24 noiembrie 2013, la Sinaia, a avut loc seminarul cu tema „Valorificarea în mass media a avantajelor proiectelor unui partid parlamentar”, organizat de Departamentul de Comunicare al PNL cu sprijinul Institutului de Studii Liberale. Evenimentul a beneficiat de prezența unor lectori și invitați de marcă precum: Renate Weber (europarlamentar PNL), Mihai Voicu (vicepreședinte PNL și ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul), Cristina Pocora (deputat, putător de cuvânt al PNL), Mircea Roșca (președinte PNL Prahova și deputat în Parlamentul României), Claudia Benchescu (președinta Cluburilor Studențești Liberale) ș.a.
Printre temele abordate în cadrul sesiunilor de lucru amintim: „Elemente de comunicare publică”, „Planul de comunicare politică”, „Comunicare și branding”, „Comunicarea în cadrul organizației politice”, etc.
La eveniment a participat și prof. Adrian Simion, purtător de cuvânt al PNL Alba, care a oferit și câteva detalii despre eveniment: „Seminarul de la Sinaia s-a înscris în linia evenimentelor de acest gen pe care Departamentul de Comunicare din cadrul Partidului Național Liberal le organizează pentru principalii comunicatori din cadrul filialelor din țară. Dezbaterile au fost unele constructive, lectorii au prezentat elemente noi de comunicare, iar participanții au împărtășit din propria experiență. Succesul seminarului i-a determinat pe organizatori să propună un nou eveniment de acest gen, care va avea loc anul viitor.”

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com