Liberalii şi social-democraţii din Alba strâng ajutoare pentru sinistraţi

16 februarie 2012 14:300 comments

La sediul PNL Alba din Alba Iulia, str Zorilor, nr.28A s-a deschis un punct de colectare a donaţiilor constând în alimente sau sume de bani care vor fi transportate spre zonele greu încercate de ultimele ninsori şi viscol. În aceste zone, foarte mulţi oameni au rămas blocaţi iar alimentele şi hrana sunt o problemă.
Simone Albani, vicepreşedintele PNL Alba, a precizat că toţi liberalii din judeţ s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe sinistraţii din „iadul alb”. Cetăţenii care doresc să îi ajute pe sinistraţi sunt aşteptaţi la sediul PNL cu alimente şi bunuri.
De asemenea, social-democraţii din Alba au demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru oamenii din zonele afectate de ninsori şi viscol. Ovidiu Jidveian, vicepreşedintele PSD Alba Iulia, a precizat că toţi cei care doresc să contribuie la ajutorarea familiilor aflate în nevoi pot aduce alimente şi bunuri la sediul PSD Alba sau îi pot contacta pe reprezentanţii acestora la numărul de telefon: 0258/810698.
PSD Alba a trimis deja un prim transport către zonele afectate de calamităţi. A fost vorba de un ajutor de 100 de milioane de lei vechi, constând în aproximativ o tonă de conserve de carne. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com