LIDERII PNL ALBA SUSŢIN LA UNISON: În Consiliul Local Alba Iulia nu mai există USL

19 aprilie 2013 13:290 comments

Liderii PNL Alba sunt nemulţumiţi de modul în care se desfăşoară colaborarea cu cu colegii din PSD în Consiliul Local Alba Iulia. Practic la nivel de Alba Iulia USL-ul nu mai există: consilierii locali ai PSD nu se mai înţeleg cu colegii din PNL şi votează cu Puterea, cu PDL-ul…

Consilierul local din C.L. Alba Iulia Rareş Buglea a declarat: „Mă văd obligat să refacem ABC-ul Opoziţiei la Alba Iulia. Ne-am întrebat care e motivul pentru care ei joacă mereu cu Puterea? Ne-am trezit cu votul surpriză al colegului nostru din PSD Ovidiu Jidveian la chestiuni esenţiale: cesionarea cătră Grup Corint sau subvenţiile către STP Alba Iulia. Când vine vorba de decizii esenţiale colegul Jidveian defectează. Înţelegem dacă are obligaţii. Alianţa PDL-OTV funcţionează foarte bine la proiectele importante, dar avem surprize şi de la colegii din PSD”.
Atanasiu si Roman

Florin Roman, vicepreşedintele PNL Alba: „Voi rămâne un partener fidel, egal al primarilor PSD şi PNL din judeţ, dar nu discut cu un mincinos ca Ioan Dîrzu… Votul consilierilor USL în C.L. Alba Iulia a fost corect până au apărut proiectele cu interese: Grup Corint şi STP Alba Iulia. Din punctul meu de vedere în C.L. Alba Iulia nu mai există USL! Există un trinom între PDL, zero TV şi PSD pe de o parte, şi PNL de cealaltă parte, în opoziţie”.

La rândul său senatorul Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba, a precizat: „La nivel parlamentar am avut o acţiune comună cu dl Dîrzu (proiectul de lege pentru prima întăbulare). La nivel judeţean Florin Roman colaborează bine cu primarii PSD, Colegul Rareş Buglea a spus că la Consiliul Local sunt sincope. Avem locuri unde putem colabora şi locuri unde nu putem! Nu trebuie să ne iubim, trebuie doar să colaborăm…”

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com