MIRCEA DUŞA LA ALBA IULIA: USL-ul funcţionează în ţară cu excepţia Consiliului Judeţean Alba unde este o majoritate împotriva PSD

17 mai 2013 12:410 comments

Mircea DusaÎn ultimele două zile, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, s-a aflat la Alba Iulia, prilej cu care a avut întâlniri atât profesionale – cu comandantul Colegiului Militar Liceal Mihai Viteazul, cu reprezentanţii Centrului Militar Judeţean Alba – cât şi politice, cu primarii PSD Alba şi cu conducerea filialei. Vizita sa a cuprins inclusiv o deplasare la Teiuş la o întâlnire cu consilierii şi primarul de acolo.

Chestionat de jurnalişti modul cum funcţionează USL-ul, Mircea Duşa a răspuns: „Această coaliţie funcţionează în baza unui protocol şi e normal ca toate formaţiunile componente să respecte acest protocol… Prin ieşirile unor anumite persoane din PNL (n.a. – senatorul Mihai Roşca Stănescu) împotriva premierului Ponta funcţionarea USL-ului a fost serios afectată. Vom lua măsurile potrivite la momentul potrivit”.

„Coaliţia funcţionează în ţară, excepţia este Consiliul Judeţean Alba, unde PNL-ul participă la o majoritate care ia decizii împotriva primarilor PSD… Primarii PSD se plâng că sunt ultimii în ceea ce priveşte distribuirea de fonduri de la CJ Alba”.

Întrebat dacă poate nominaliza care sunt primarii nemulţumiţi de faptul că au probleme cu primirea fondurilor de la Consiliul Judeţean, Mircea Duşa a răspuns: „Toţi primarii s-au plâns că sunt ultimii la distribuirea de fonduri de la Consiliul Judeţean Alba”.

PSD are 10 primari în judeţ: 3 primari de oraş (Sebeş, Abrud, Teiuş), respectiv 7 primari de comună.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com