Mircea Hava crede că deputatul Călin Potor a făcut plângerile la DNA

13 martie 2012 15:580 comments

Primarul municipiului Alba Iulia crede că deputatul Călin Potor este cel care a făcut plângerile la DNA în ceea ce priveşte lucrările din Cetate.
Trebuie reamintit faptul că deputatul Călin Potor a explicat într-un comunicat de presă că procurorii DNA ar face cercetări privind achiziţiile privind lucrările din Cetate.
Întrebat dacă are cunoştinţă despre o eventuală anchetă pe care procurorii DNA o efectuează în acest sens, Mircea Hava a spus că nu ştie nimic, dar de vreme ce Potor iese în presă cu asemenea afirmaţii, înseamnă că el este cel care a făcut delaţiunile la DNA.
„Având în vedere că cetăţeanul respectiv are atâtea informaţii despre activitatea DNA mă face să cred, pentru că ştiu că de acolo nu primeşte nimic, că cel care face delaţiunile este domnul Potor. Cred că singura posibilitate a dânsului de a face campanie electorală este să facă asemenea delaţiuni, dând de lucru la nişte instituţii care trebuie să se ocupe de cu totul altceva şi încercând să mă tracaseze pe mine. Greşeşte. Vă spun: eu am mai trecut prin chestii din acestea. În fiecare campanie am mai trecut prin aşa ceva. Ei cred că aşa înţeleg să facă campanie electorală. Cred, încă nu sunt convins, dar cred pentru că ieşind cu atâtea chestiuni de genul ăsta, el este cel care le ştie. Dacă ştie vi le spune”, a declarat Mircea Hava. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com