Mircea Hava: “Nu am nicio problemă cu capitala regională dacă e la Sibiu sau o fi la noi”

11 martie 2013 13:122 comments

hava 358

Duminică primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava s-a aflat la Sibiu unde l-a susţinut pe Vasile Blaga în lupta pentru preşedinţia PDL. Conform jurnaliştilor de la Rondul de Sibiu, Mircea Hava a făcut o declaraţie surprinzătoare în ce priveşte regionalizarea. Edilul din Alba Iulia a spus, conform Rondul de Sibiu, că nu are nicio problemă dacă Sibiul va deveni capitală regională în contextul regionalizării, atrăgând atenția că mai este mult până acolo, totuși.
“Să stiți că nu am nicio problemă cu capitala regională dacă e la Sibiu sau o fi la noi. A fost un exercițiu, dar nu vă speriați că mai este până acolo. A fost un exercițiu legat de ceea ce înseamnă discuția cu un om politic. Mulți au înțeles altceva”, a spus Mircea Hava la Sibiu.
De asemenea Hava a mai adăugat că unde se bat trei ar putea să câștige al patrulea.
Tot la Sibiu, Hava a spus că  este supărat pe colegii din PDL care l-au făcut ticălos, referindu-se aici la președintele PDL Cluj, Daniel Buda căruia i-a dat și o replică.
“Și să știți că mă supăr pe colegii de partid, pe ăia din Cluj care spun că sunt un ticălos care am primit totul de la partid. Ei, vreau să vă spun că nu am primit niciodată nimic. În timp ce la alții se duceau căruțele cu bani, noi nu primeam nimic. Dar asta nu ne-a oprit s- ne facem treaba, să accesăm fonduri europene. Îi transmit prietenului meu Buda de la Cluj, care mă făcea ticălos și nesimțit, că Hava rămâne Hava, dar buda-i budă”, a spus Hava.

Sursa: Rondul de Sibiu

 

Tags:

2 Comments

  • TREBUIE SA FIM CONSTIENTI CA ALBA N-ARE NICI-O SANSA,DE ACEIA TREBUIE CA TOTI LOCUITORII JUD. ALBA SA VOTEZE ===SIBIUL==CAPITALA REGIONAL,IN CAZ CONTRAR V-OM FACE NAVETA LA BRASOV.

  • Referitor la alegerea lui BLAGA,bine -ai facut HAVA,CA-I ARDELEAN CU VERTICALITATE SI OM BINE PREGATIT,IAR UDREA NU-I OM POLITIC,DAR DE UNDE SI PREGATIRE,E SUDISTA SI E DOAR UN PRODUS AL PDL[diploma si-a luat-o dupa 1994 de la o fac.privata,dar nu are nici-un coleg de fac,ca si Bcali,Dragomir etc]

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com