Mircea Hava reclamă furtul electoral la Sebeş şi Alba Iulia

17 iunie 2012 15:491 comment

Liderii PDL Alba sunt convinşi că alegerile au fost furate la Sebeş, unde democratul Dorin Nistor a fost învins de social-democratul Alexandru Dăncilă.
Preşedintele PDL este cel mai nemulţumit de înfrângerea de la Sebeş: „Nu în toate, dar am avut oameni slabi în anumite secţii de votare. Dacă era un om de încredere, să vă dau un exemplu, Dandi, în secţie la Sebeş, nu se întâmpla nimica… Sunt foarte multe şmecherii care s-au făcut. De ce ne-am dat seama de acest lucru? Nu găseşti 100 de voturi, apoi le găseşti, pe urmă se renumără, din 300 de voturi nule se transformă în voturi bune. Dacă ajungem la furtişaguri de voturi ca în anii 90?! Ce să mai spunem? La Sebeş suntem la acelaşi nivel cu USL-ul, dar nu uitaţi că noi suntem singuri, ne batem cu 3 partide şi am făcut acelaşi scor cu un om (Dorin Nistor) care a dorit lucrul ăsta şi care a venit cu 40-50 de zile înaintea votului cu o echipă, cu un program şi cu oameni care vor să facă nişte lucruri.
Păcat că nu am nici o dovadă, dar pot să vă spun că şi la Alba Iulia au fost transportate persoane cu taxiurile, care au făcut 20-30 de curse cu oameni la secţiile de votare”.
Deputatul Clement Negruţ a comentat şi el situaţia alegerilor locale de la Sebeş: „Am făcut numărătoare paralelă. La ora 11,30 aveam 147 de voturi peste Dăncilă şi mai trebuiau să vină două secţii de venit, una din Kogălniceanu, unde ştiam clar că am câştigat noi, şi de la Colegiul „Lucian Blaga”, unde era sectorul lui Dăncilă, unde am avut cel mai slab rezultat”.
Deşi a avut cea mai scumpă campanie la Sebeş (peste 50.000 euro), candidatul PDL-ului, Dorin Nistor, a pierdut în faţa profesorului Alexandru Dăncilă, candidatul USL-ului.
Cu toate acestea, Ion Dumitrel, reales în funcţia de preşedinte a CJ Alba, a declarat încrezător: „Vom avea majoritatea în Consiliul Local Alba Iulia şi în Consiliul Judeţean Alba”. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com