Mircea Hava:Îi voi da în judecată în judecată pe cei care au aplicat corecții financiare Primăriei

14 iunie 2013 15:050 comments

hava suparat 358Edilul din Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că îi va acționa în instanță nominal pe cei care au aplicat corecții financiare primăriei pe proiectele finanțate din fonduri europene. Municipalitatea a primit corecții pe toate proiectele europene, corecții în valoare de aproximativ 6 milioane de euro, pe care ulterior le-a contestat în instanță. Primăria a câștigat deja un număr de cinci procese.
Anunțul lui Mircea Hava imediat după câștigarea de către primărie a celui de al cincilea proces în ce privește corecțiile financiare.
„În ţara asta nu se face ordine până când cei care sunt într-un dezmăţ de ăsta, fac ei ce vreau muşchii lor, nu plătesc. Abia aştept să se încheie (procesele) să mă duc personal în instanţă împotriva celui care a făcut lucrurile astea ca abuz în funcţie. Şi ne judecăm un milion de ani. Nu se poate. (…) Dacă poate să spună un organ de control că asta e părerea lui şi ceea ce spunem noi nu contează mi se pare aberant. Am câştigat deja în instanţă. Nu am făcut nimic rău şi nu am avut de gând niciodată. Să vii să spui că nu ai făcut bine achiziţiia, când tu i-ai cerut lui aprobare şi el ţi-a spus aşa fă-o frate. Nu poţi să faci altfel. Orice modificare la orice proiect fără aprobări nu poţi să muţi o pietricică. Ei îţi aprobă şi după îţi spun că de ce ai făcut-o. Păi domne nu mi-ai aprobat-o? Chiar ne batem joc. Să răspundă, cine face prostii să răspundă”, a declarat Mircea Hava.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com