MONICA MACOVEI SE CREDE ANA IPATESCU!

9 iunie 2015 15:462 comments

Se pregătește “suspendarea” justiției! PSD și aliații săi s-au unit în cartelul pentru corupție și împotriva justiției.

 

  • În vara lui 2012, USL a suspendat statul de drept și pe președinte, și acum, în vara lui 2015, PSD și aliații săi se pregătesc să suspende justiția.

 

Dovada că politicienii conduși de Victor Ponta pregătesc asaltul asupra justiției este vizibilă în Camera Deputaților, unde, la Comisia Juridică, sunt înregistrate peste 20 de proiecte de modificare a Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.

 

Pas cu pas, se modifică legislația pentru a se scoate multe infracțiuni din Codul penal, pentru a se decapita instituțiile anticorupție și pentru a se opri anchetele împotriva politicienilor.

 

Politicienii PSD, PC, UDMR și UNPR s-au unit într-un cartel pentru corupție și împotriva justiției și au câte un proiect de modificare a legilor anticorupție în fiecare buzunar. Când vigilența noastră este distrasă de fumigene aruncate de la Palatul Victoria sau de la sediul PSD, cartelul politic pentru corupție mai depune în Parlament câte un proiect prin care să suspende justiția pentru politicieni.

 

PSD și aliații săi de guvernare sunt de neoprit și pentru că opoziția politică este aproape inexistentă și răspunde asaltului împotriva justiției prin comunicate de presă, nu prin acțiuni concrete în Parlament și prin proteste publice de substanță.

 

Cartelul pentru corupție și împotriva justiției din Parlament a blocat astăzi anchetarea prim-ministrului, a aruncat la gunoi principiul “justiție egală pentru toți”, a arătat că solidaritatea între corupți este mai puternică decât respectarea interesului public. Cartelul pentru corupție și împotriva justiției a arătat că poate să sacrifice o țară pentru ca politicienii corupți să nu răspundă în fața legii.

 

Pericolul suspendării justiției de către cartelul politic pentru corupție și împotriva justiției condus de PSD este real, imens și iminent.  

 

Stă în puterea noastră să blocăm cartelul mafiot. Vocea străzii a fost puternică în noiembrie 2014, când i s-a opus lui Ponta, trebuie să fie la fel de puternică și acum. IBCM

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com