Mugur Isarescu FOR EVER!

27 iunie 2019 07:430 comments

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că pentru noul mandat de guvernator BNR, Mugur Isărescu beneficiază de sprijinul ALDE, cu excepția unui singur parlamentar, senatorul Daniel Zamfir, potrivit Mediafax.

„Din partea ALDE nu a existat opoziție, doar un singur coleg care este consecvent cu poziția lui și nu vreau să-i fac reproșuri. Nu-i împărtășesc punctul de vedere. În ceea ce privește poziția PSD-ului, vreau să vă rog să-i chestionați pe reprezentanții partidului. Să ştiţi că nu sunt partidele care fac propuneri de candidaturi. Candidaturile se depun în nume individual şi fiecare parlamentar, respectând disciplina de grup, votează. Vă pot spune foarte clar că colegii mei din ALDE vor susţine candidatura lui Mugur Isărescu la votul care va avea loc în Parlament”, a spus Tăriceanu.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a scris, luni, pe Facebook, că va vota împotriva lui Mugur Isărescu și speră „să fie mulți parlamentari care să facă la fel”.

Șerban Nicolae a spus, miercuri, că niciun senator PSD nu și-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcția de guvernator BNR. Cu privire la anunțul lui Călin Popescu Tăriceanu de susținere a lui Isărescu, senatorul a spus că acesta nu face parte din PSD.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuțiilor cu președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliția PSD-ALDE îl va susține pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat. În noul Consiliul de Administrație, PSD va face patru numiri, ALDE una, PNL două, iar USR una.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com