Mulţumesc cetăţenilor judeţului pentru spiritul civic de care au dat dovadă!

18 iunie 2012 15:520 comments

Stimaţi concetăţeni, alegerile locale pentru stabilirea autorităţilor administraţiei publice locale care vor conduce Consiliul judeţean şi Primăriile din judeţul Alba în perioada 2012-2014 s-au încheiat, iar dumneavoastră v-aţi exercitat dreptul la vot în mod democratic.
Doresc prin acest mesaj să mulţumesc tuturor cetăţenilor care nu au votat candidaţii PNL, sau ai USL Alba, deoarece acest lucru ne arată unde şi în ce fel trebuie să ne îmbunătăţim activitatea, pentru a demonstra tuturor locuitorilor judeţului că nouă ne pasă cu adevărat de dezvoltarea durabilă, pe principii social-economice sănătoase, a acestor locuri.
Pentru oamenii care au votat candidaţii PNL şi ai USL Alba doresc să spun că noi, toţi candidaţii propuşi de aceste formaţiuni, suntem onoraţi că ne-au acordat încrederea lor. Această încredere ne dovedeşte că suntem pe drumul cel bun, lucru evidenţiat şi de susţinerea tot mai mare de care USL se bucură la nivel naţional. Acest lucru însă ne şi obligă să punem în practică Programul de guvernare al USL şi să oferim tuturor oamenilor din Alba Iulia, din judeţul Alba şi din întreaga ţară, acele condiţii de viaţă mai bune, care le-au fost pe nedrept răpite.
Am plăcerea să-i felicit pentru rezultatul obţinut în alegeri pe toţi reprezentanţii noştri care au câştigat, dar le amintesc faptul că această victorie nu este doar un rezultat pe hârtie, sau un mandat călduţ, ci o provocare pentru proiectele pe care trebuie să le ducă la bun sfârşit, în folosul comunităţilor pe care le reprezintă.
Faptul că eu am obţinut doar cu câteva voturi mai puţin decât contracandidatul meu, care a devenit Preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, mă motivează şi mai mult. Trebuie să demonstrez cetăţenilor că activitatea noastră nu încetează, chiar dacă, din păcate, nu am reuşit să obţinem victoria pe care am dorit-o la nivel judeţean. Proiectele începute trebuie continuate, iar oamenii trebuie să ştie că vor beneficia de tot sprijinul parlamentarilor PNL de Alba, pentru a implementa atât măsurile prevăzute în Strategia de dezvoltare a judeţului, asumată de USL Alba, cât şi măsurile cuprinse în Programul de Guvernare al Cabinetului Ponta.
Stimaţi concetăţeni, vă mulţumesc pentru spiritul civic de care aţi dat dovadă la alegeri şi vă asigur că, împreună, vom reuşi să oferim tuturor locuitorilor judeţului nostru speranţa într-o viaţă mai bună, prin activitatea tuturor aleşilor locali sau parlamentari ai USL Alba.

Cu stimă,
Teodor Atanasiu
Deputat

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com