Ne-au carantinat din nou, noaptea ca hoții! Pe 6, țineți de 6!

2 decembrie 2020 13:440 comments

PNL cu acordul PSD se joacă de-a alba neagra cu libertatea noastră, chiar de Ziua Națională a României. Uite carantina, nu e carantina, BA E CARANTINĂ! După ce seara au anunțat că ne redau libertatea, noaptea ca hoții, au prelungit carantina. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără concursul PSD, fără colaborarea lui Ciolacu. Pentru că ordinele au venit de la București, pentru cine mai are vreo îndoială…

Aceeași opoziție a făcut-o și Ioan Dîrzu ani la rând și o va face și Tuhuț de acum înainte. În timp ce membrii simpli din PSD SUNT BUNI DOAR LA LIPIT AFIȘE și la mers kilometri întregi pe jos în campaniile electorale. Ca să îl scoată pe Dîrzu sau Tuhuț deputați.

Exact același scenariu va avea loc și după 6 decembrie: PSD va trece în subordinea lui Johannis și va mima că face opoziție, în timp ce Ciolacu va fi la ciolan, își va urmări propriile interese, sacrificând propriul partid.

Dragi alegători, pe 6 decembrie aveți posibilitatea să îi carantinați prin vot pe cei care își bat acum joc de noi. Ceea ce s-a întâmplat la Alba Iulia de Ziua Națională este cea mai mare pată pe istoria țării noastre, o mare bătaie de joc la adresa noastră!

Pe 6 decembrie, votați poziția 6 pe buletinul de vot!

 

Ioan Lazăr

Candidat Camera Deputaților PRO ROMÂNIA

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com