Nepăsare şi nesimţire la adresa albaiulienilor!

8 martie 2012 18:140 comments

După zile de coşmar în care locuitorii municipiului au avut mari probleme din cauza zăpezii, aşa-zisul gospodar al oraşului a găsit de cuviinţă să-i atace cu mojicie tocmai pe cei care au venit în sprijinul celor înzăpeziţi. Ar fi putut să le mulţumeacă celor care au curăţat zăpada, nu să-i împroaşte cu noroi.
Liberalii au dat o mână de ajutor oamenilor şi au curăţat cele mai circulate zone din municipiu: staţiile de autobuz, staţiile de taxi, trotuarele de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale, Evidenţa Populaţiei, zona centrală a oraşului. Inclusiv trotuarul din faţa primăriei. În lipsa unei reacţii prompte a administraţiei locale, plătită din banii noştri ai tuturor, liberalii au decis să ia iniţiativa, iar asta l-a deranjat pe cel care se crede primar pe viaţă.
Şi pentru că nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, deputatul liberal Călin Potor este acuzat că a distrus… panseluţele plantate cu atâta grijă în faţa primăriei portocalii. Îi spunem noi primarului cum au stat lucrurile, pentru că el nu a fost acolo. Panseluţele erau acoperite de un strat gros de zăpadă în momentul în care liberalii au curăţat trotuarul, nu de alta, dar să nu îşi rupă picioarele Mircea Hava în cazul în care ar fi vrut să meargă la muncă. Cât despre clorură de sodiu, primarul habar nu are ce vorbeşte. Prin oraş nu s-a dat cu nicio soluţie, doar cu nepăsare şi nesimţire. Îi trasmitem primarului că o să plătim respectivele panseluţe. Cu o condiţie: să nu coste mai mult de 1 milion de lei, cât a plătit primăria pentru „voluntarii” care au deszăpezit oraşul.
Perseverând în greşeală, Hava cere indemnizaţia de 25.000 de lei a deputatului Călin Potor. Dânsul are o mare problemă de aritmetică, domeniu la care nu a excelat de fapt niciodată. Indemnizaţia unui deputat este de 4.200 de lei. Ori la şcoală am învăţat că 4.200 nu este egal cu 25.000. Hava să le ceară colegilor lui parlamentari să îşi doneze indemnizaţiile. Sau să renunţe la o parte din manifestările „culturale” din acest an pentru care municipalitatea va plăti sute de mii de euro.

Călin POTOR,
Deputat PNL de Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com