„Nu luptăm împotriva penalilor din PDL cu penali din PSD”

12 iunie 2012 16:071 comment

Schimbările de la conducerea Direcţiei Silvice Alba nu sunt deloc pe placul reprezentanţilor PNL Alba. Trebuie amintit faptul că fostul director al Direcţiei Silvice Alba, susţinut de PDL, Lucian Morar, a fost înlocuit de pesedistul Ioan Paşca, care era adjunctul lui Morar. Numirea pesedistului Ioan Paşca în fruntea Direcţiei Silvice Alba a fost făcută în 5 iunie printr-un ordin al Romsilva. Pe numele lui Paşca, conform unei declaraţii a vicepreşedintelui Florin Roman, ar exista un dosar penal pentru anumite nereguli în munţii Apuseni.
“Nu luptăm împotriva “penalilor din PDL cu “penali” din PSD. Lumea a votat USL nu ca să înlocuim mafia lui Morar de la PDL cu mafia lui Paşca de la PSD. Ce se întâmplă la Direcţia Silvică Alba este un blat evident. Paşca a fost ţinut în funcţie de Morar, a fost mâna lui dreaptă iar acum Morar este şeful celui mai bun ocol din Alba, şi anume cel din Alba Iulia. Cât e Paşca director refuzăm să numim un adjunct. Nu vrem să ne asociemcu un penal”, a declarat vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman.
Rocada Morar-Paşca de la conducerea Direcţiei Silvice Alba a creat o serie de nemulţumiri, multe voci din PNL nefiind deloc de acord cu aceste schimbări care, în opinia lor, nu sunt deloc benefice în buna funcţionare a instituţiei dar şi în ce priveşte credibilitatea acesteia.
În opinia liderului liberal din Alba, guvernul Ponta ar trebui să aibă coloană vertebrală şi să nu susţină în diferite funcţii persoane care se află în vizorul organelor de justiţie.

Sorin Poparadu

1 Comment

  • Atanasiu DEMISIA !!!! Voi vorbiti de penali ? Aveti un tupeu fara margini !!!! Dar penalii vostrii nu-i vedeti ???

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com