Nu răspunde nimeni pentru tot ce se întâmplă în sănătate? Nu răspunde nimeni pentru evaziunea fiscală ajunsă la cele mai înalte cote?

5 martie 2012 15:371 comment

Când premierul Boc a fost întrebat, zilele trecute, de către ziarişti, dacă s-a luat hotărârea demiterii domnului Duţă, preşedinte al CNAS şi al domnului Blejnar, preşedinte al ANAF, domnul Boc, în calitate de preşedinte al PD, a răspuns senin: “Evaluările secretarilor de stat şi şefilor de agenţii aparţine prim-ministrului. Acest drept rămâne în continuare şi legal şi politic şi instituţional. Evaluarea aparţine prim-ministrului, aşa era şi când eram eu premier, ultimul cuvânt în evaluarea celor pe care îi are în subordine aparţine prim-ministrului”!
Dar cine i-a numit în funcţii pe aceştia, domnule preşedinte al PD, Emil Boc, cumva domnul Ungureanu, pe vremea când era director al SIE?! Dacă o ţară întreagă vă arată, cu subiect şi predicat, cât de incompetenţi şi corupţi sunt cei doi preşedinţi, mai sus menţionaţi, nu partidul dumneavoastră este cel care ar trebui să le retragă sprijinul politic, iar premierul în funcţie, luând act de sancţiunile politice, să facă demersurile ulterioare?!
Nu au fost dumnealor numiţi, eminamente politic şi susţinuţi, cu toată energia, de către unii dintre cei mai influenţi oameni din partidul dumneavoastră, domnii Falcă şi Videanu?! Premierul Ungureanu nu a demis nici măcar prefecţii din judeţele Vrancea şi Buzău, adică pe aceia care au comis greşeli incalificabile, în acele zile cumplite, de coşmar pentru români, cu zăpezi cât casa, în care oamenii zăceau cu miile sub nămeţi, fără ca prefecţii respectivi să fi intervenit imediat şi fără să fi luat cele mai pertinente şi urgente măsuri posibile?! Vorbiţi, domnule Boc, despre atributul premierului Ungureanu, cel care ne spune acum, candid, că habar nu are despre ce este vorba, în legătură cu faptele sancţionabile ale celor doi preşedinţi în cauză: “Îmi vorbiţi despre un lucru despre care eu nu am ştiri, în ceea ce priveşte compoziţia Guvernului ultimul cuvânt îl am eu. N-am să comentez o chestiune care îmi este străină”, le-a răspuns nepăsător premierul Ungureanu aflat la Iaşi, săptămâna trecută la întrebări legate de acest subiect jurnaliştilor!
Adică, dumnealui n-are de-a face cu faptul că bolnavii de cancer nu mai au, de luni bune, nici măcar morfină, darămite citostaticele necesare ca aerul, pentru a mai putea supravieţui, iar domnul Duţă se absolvă singur, aruncând, fără nicio jenă, vina pentru această uluitoare problemă, în curtea medicilor oncologi şi a directorilor de spitale, neasumându-şi, sub nicio formă, blocajele impardonabile din sistemul de sănătate şi nici dispariţia în neant, a sutelor de mii de euro din sistem, fără ca funcţionarea acestuia să fi fost măcar ţinută pe linia de plutire! Sau, mă întreb, dacă domnul Ungureanu a şi uitat deja, de săptămâna trecută şi până acum, că României i-a fost din nou refuzată intrarea în Schengen, din cauza corupţiei şi a evaziunii fiscale incomensurabile?! Oare nu-şi mai aminteşte nimic dumnealui despre faptul că, printre primele lucruri pe care şi le dorea, imediat rezolvate, atunci când s-a instalat la Palatul Victoria, era şi reducerea semnificativă, în regim de urgenţă, a evaziunii fiscale?! Cu alte cuvinte, accelerarea la foc automat, a ceea ce domnul Blejnar nu a fost niciodată în stare să realizeze până în prezent pentru ca României să i se dea undă verde pentru Schengen?!
Demiteţi-i imediat pe domnii Blejnar şi Duţă, domnule Ungureanu, dacă domnul Boc vă paseasă răspunderea, spunându-vă că sunteţi singurul în măsură să luaţi această decizie! Asumaţi-vă funcţia, dacă vreţi să fiţi premier, domnule Ungureanu şi nu aşteptaţi indicaţiile domnului Băsescu.
Deputat PNL Alba,
Teodor Atanasiu

1 Comment

  • OMUL SINPLU ,PLATITOR DE TAXE INPOZITE ESTE FURAT ZILNIC , BA CU APA CARE SE PLATESTE IN PLUS DUPA PLACUL ASOCIATIEI, BA CU MEDICAMENTE,, BA CU GAZUL, CURENTUL, LIPSA DE CITOSTATICE, MORFINA ETC.IN ROMANIA NUMAI HOTI, MAFIOTI AU DREPT LA VIATA, LA JUSTITIE CORECTA DREPTA, RESTUL LA UMILINTA, BATJOCURA, FURACIUNE, FARA A PUTEA CONTESTA, NIMENI NU TE ASCULTA.UN REGIM IN CARE STATUL NU E STAT SOCIAL DUPA BASESCU, NIMENI DIN CEI CARE AU DISTRUS TOATE RAMURILE ECONOMIEI, AU DISTRUS SPERANTA OAMENILOR, SCURTEAZA VIATA LOR PRIN FRAUDA SI LA MEDICAMENTE, (VEZI AVEREA FABULOASA A LUI RIDLI-UDMR CU CITOSTATICE)NU SUNT VINOVATI ,SUNT TINUTI LA POSTA SA MAI FURE, SA MAI DISTRUGA VIETI, CA IN LAGARELE LUI HITLER.NOI INCA NU AVEM LAGAR DAR TRAIM CA IN LAGAR.VIATA IN ROMANIA ESTE O BATJOCURA.PACAT CA USL, REACTIONEAZA FOARTE ANEMIC.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com